Zobrazit přihlášovací formulář

3x tričko krátký rukáv pro kluka NEXT aj.

Administrace

3x tričko krátký rukáv pro kluka NEXT aj.

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Prodej jednotlivě. PRODÁNO 1. Modré tričko s dinosaurem zn. NEXT Krásné modré DINO tričko s krátkým rukávem. Dinosaurus je látková aplikace v světle modré barvě, hřbet dinosaura a nápisy jsou výšivka. Značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Tričko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x tričko krátký rukáv pro kluka NEXT aj.

100 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

PRODÁNO 1. Modré tričko s dinosaurem zn. NEXT
Krásné modré DINO tričko s krátkým rukávem. Dinosaurus je látková aplikace v světle modré barvě, hřbet dinosaura a nápisy jsou výšivka. Značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Tričko je kupované nové, nošené krátce, bez vad, ve velmi dobrém stavu, jen velmi lehce chloupek od praní. Krásné tričko pro malého frajera.
160 Kč

2. Zelené tričko s krokodýlem zn. NEXT
Nádherné zelené tričko s krátkým rukávem s khaki aplikací krokodýla. Khaki prošívané a v dolním rohu nášivka. Značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Triko je kupované nové, nošené velmi krátce, párkrát prané, vynikající 100% stav, jako nové.
220 Kč

3. Modré tričko s dinosaurem zn. CHEROKEE
Krásné jasně modré tričko s DINOsaurem. Značená velikost 2-3 roky, cca odpovídá. Triko je kupované nové, nošené velmi krátce - vzíté párkrát, vynikající stav, bez známek nošení nebo praní. Skvělý doplněk k DINO kompletům.
100 Kč

4. Zelené tričko s Medvídkem Pú a tygrem DISNEY
Velmi pěkné trávově zelené tričko s krátkým rukávem a obrázkem Medvídka Pú a tygra v terénním autě. Kolekce DISNEY (není Next). Značená velikost 92-98. Tričko je kupované nové, vzíté párkrát, oprané cca 3x (synovi už je malé). Vynikající stav, bez vad, bez žmolků, jako nové. Vhodné spíše pro kluka, ale může mít i holčička.
100 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    1. Tmavomodré dino: délka 42 cm, šířka 33.5 cm. 2. Zelené krokodýl: délka 39 cm, šířka 32 cm. 3. Středněmodré dino: délka 40 cm, šířka 30 cm. 4. Zelené Medvídek Pú: délka 42 cm, šířka 28 cm.

  • 10. 4. 2023, 15:09

  • Zobrazení

    335

  • Oblíbené

    0

Kategorie