Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Houpací síť Hamaka @@@

Administrace

@@@ Houpací síť Hamaka @@@

279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 20 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Visuté lůžko na zahradu Hamaka. Ačkoliv Hamaka je česky houpací síť, nemá moc společného ani se slovem houpací, ani se slovem síť. Ve skutečnosti je celolátková, vyrobená z pevného, ale lehkého a příjemného polyesteru, který je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Houpací síť Hamaka @@@

279 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Visuté lůžko na zahradu Hamaka.

Ačkoliv Hamaka je česky houpací síť, nemá moc společného ani se slovem houpací, ani se slovem síť. Ve skutečnosti je celolátková, vyrobená z pevného, ale lehkého a příjemného polyesteru, který je prodyšný. Navíc je možné ji nechat venku přes celou sezonu. Ani během několikadenních dešťů se nezapaří a na rozdíl od bavlněných výrobků nezasmrádne. Jakmile přestane pršet a zafouká trochu vítr, je okamžitě suchá. A není to ani žádná houpačka. Slouží především k odpočinku a relaxaci. Výborně se ale hodí na spaní v místech, kde není možné či vhodné stavět stan nebo rozbalovat karimatku. Využijete ji doma v interiéru, na terase, zahradě, v přírodě, na cestách.

Veselý barevný proužkovaný vzor způsobuje, že hamak vypadá zajímavě a bude ozdobou každé zahrady. Hamak si můžete pověsit naprosto všude. Stačí oba konce přivázat ke stabilnímu předmětu : hákům, sloupkům nebo stromům. Vhodný k pověšení na terase. Dokonce i když nemáte dům se zahradou, i tak si můžete užívat odpočinku ve visutém lůžku, stačí je zavěsit na balkóně nebo i v pokoji. Maximální zatížení 120 kg. Rozměr 190 cm na 80 cm.

Závěsné lůžko je zhotoveno z pevné látky : hrubá bavlna s příměsí polyesteru, podobně jako hrubě splétané provazy. Látku lze prát ručně. Hamak je pevný, ale látka je zároveň prodyšná, takže odpočinek na visutém loži bude opravdu příjemný.

Obsah balení : houpací síť + přenosná taška.
  • 20. 8. 2018, 9:13

  • Zobrazení

    121

  • Oblíbené

    0

Kategorie