Zobrazit přihlášovací formulář

Stříbrná košile - halenka lesklá vel. 104-110

Administrace

Stříbrná košile - halenka lesklá vel. 104-110

135 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Značková luxusní košile, v lesklém provedení :-) Zn. PALOMINO C&A, velikost psaná 110, ale spíše o trochu menší :-) Na fotkách ji má dcerka sice jako větší, ale fotky jsou přesně ze 3. narozenin, kdy ještě dcerka nosila velikost 98. Po pár týdnech již…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stříbrná košile - halenka lesklá vel. 104-110

135 Kč
Koupit
Značková luxusní košile, v lesklém provedení :-) Zn. PALOMINO C&A, velikost psaná 110, ale spíše o trochu menší :-) Na fotkách ji má dcerka sice jako větší, ale fotky jsou přesně ze 3. narozenin, kdy ještě dcerka nosila velikost 98. Po pár týdnech již košile seděla skvěle a vydržela nám i kus velikosti 110. Určitě přeměřte...! Každé dítě je přeci jen jinak velké :-)

Košile je slušivá, moc hezky šitá, s rukávky do zvonu (rozšíření na konci). Součástí je náhradní knoflíček., pokud byste nějaký ztratily... Efektní límeček.

Halenka není extrémně lesklá, jako na fotkách, odrážel mi to blesk a dělal tak košili ještě lesklejší, než je ve skutečnosti :-)

Materiál 100% polyester.

Nošená, hodí se i na slavnostnější příležitosti. Bez vážnějších vad, nežmolkovatí, ani nemá flíčky, dírky... Pouze je tento materiál náchylnější na zatrhnutí nitek, takže 2-3 místa na koncích rukávků... nafoceno, zakroužkováno... Celkově ale působí stále pěkně, luxusně... :-) Byla všemi obdivována... :-)

celková délka od ramínka dolů cca 37-38cm, délka prostředkem zad (měřeno pod límečkem) cca 37cm, délka rukávku od švu límečku cca 46cm, šířka průramky cca 2x 30-31cm.

****************************************************
POSLEDNÍ DETAILNÍ FOTA - DALŠÍ FOTKY INZERTNÍCH NABÍDEK - KOŠILE/HALENKY V TÉTO VELIKOSTI :-) JIŽ OD 49,- ZA KUS! DETAILNÍ POPISEK, VÍCE FOTEK, ROZMĚRY, NALEZNETE V ALBU, NEBO VÁM NA POŽÁDÁNÍ ZAŠLU... :-)

****************************************************
  • Značka

    C&A

  • Velikost

    104

  • 19. 11. 2023, 20:25

  • Zobrazení

    393

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie