Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh EMIPO Anatomic Cats & Mice

Administrace

Školní batoh EMIPO Anatomic Cats & Mice

1 420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Extra lehký školní batoh se vzhledem aktovky s pevnou konstrukcí a tříletou zárukou. Vnitřní část školního batohu je členěna přepážkou na dvě části. Na této přepážce jsou také vytvořeny pružné úchyty pro upevnění např. sešitů formátu A5, žákovské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh EMIPO Anatomic Cats & Mice

1 420 Kč
  • Popis zboží
Extra lehký školní batoh se vzhledem aktovky s pevnou konstrukcí a tříletou zárukou.

Vnitřní část školního batohu je členěna přepážkou na dvě části. Na této přepážce jsou také vytvořeny pružné úchyty pro upevnění např. sešitů formátu A5, žákovské knížky, hygienických kapesníčků, mobilního telefonu apod. Na předním dílu je našita plastová kapsička s týdenním rozvrhem hodin a jmenovkou. Velká přední kapsa rozměru š.230 x h.50 x v.270mm (např na svačinu) uzavíratelná na zip. Po stranách jedna volná pružná kapsa na pití a kapsa na zip na drobnosti.

Přes celou šířku přední kapsy jsou našity dva bezpečnostní reflexní pásky a přes obě boční kapsy jeden.

Školní batoh je uzavřen prostorově tvarovanou klopnou přes celý svůj obvod, včetně přední kapsy. Tím je chráněn obsah aktovky před znehodnocením při deštivém počasí. Klopna je zajištěna proti otevření plastovou sponou.

Zadní část batohu je opatřena nově vyvinutými anatomicky tvarovanými zády ERGO vyrobenými z gumové pěny na povrchu potažené bavlněnou textilií. Jejich tuhost je nastavena tak, aby se jednak neprotláčel obsah batohu do zad školáka a také aby tzv. seděla na zádech a držela správnou polohu páteře.

Dolní část batohu je opatřena ochrannými plastovými rohy, které mimo jiného, umožňují dlouhodobé stání aktovky na mokré podložce, aniž by hrozilo znehodnocení jejího obsahu.
  • Značka

    EMIPO

  • Rozměry

    rozměry š.31 x h.19 x v.37 cm. Hmotnost pouhých 0,98kg! Objem 20 l.

  • 29. 6. 2019, 23:57

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie