Zobrazit přihlášovací formulář

Pozemek ZAHRADA 556 m2 PODKOZÍ Beroun Chyňava

Administrace

Pozemek ZAHRADA 556 m2 PODKOZÍ Beroun Chyňava

290 000 Kč 300 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám slunný pozemek - zahradu v Údolí klidu v obci Podkozí poblíž Berouna. Parcela č. 1176/8 má výměru 556 m2 a tvar protáhlého trojúhelníku. Je vhodná pro chatu, stan, maringotku. V okolí se nachází chaty, sruby i teepee na většinou neoplocených…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pozemek ZAHRADA 556 m2 PODKOZÍ Beroun Chyňava

290 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám slunný pozemek - zahradu v Údolí klidu v obci Podkozí poblíž Berouna. Parcela č. 1176/8 má výměru 556 m2 a tvar protáhlého trojúhelníku. Je vhodná pro chatu, stan, maringotku. V okolí se nachází chaty, sruby i teepee na většinou neoplocených pozemcích. Zahrada je mírně svažitá, orientovaná na jih. Má krásný výhled na hustý les na protějším svahu. Jednu hranici pozemku tvoří řada mladých vzrostlých smrků. Vedle pozemku je nově vybudovaná elektrická skříň a elektřina je nyní vedena pod pozemkem pouze na sousední parcelu. Pitná voda je ve dvou blízkých studánkách, nedaleko teče Chyňavský potok.

Zahrada je na klidném místě, dostupná autem až k pozemku, případně autobusem do Podkozí nebo Libčevsi a potom pěšky. Jen dvě sousední parcely jsou v souč. době využívané - chata v oplocené zahradě a zatravněný pozemek s maringotkou. Podél pozemku vede cestička k dalším chatám v lese a dál do údolí k potoku. Na severní straně je pole, které vede za horizont až k Podkozí.

Pozemek byl kompletně zarostlý šípkovými a trnkovými keři, nyní jsou všechny nálety vystříhány a složeny na hromadách. Bude ještě potřeba odstranit zbytky silnějších kmenů, viz. foto. V případě dotazů mě prosím neváhejte kontaktovat.
.
  • 21. 1. 2018, 15:36

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie