Zobrazit přihlášovací formulář

Dot pot 3 v 1 (topek, stolička, prkínko) TOP STAV

Administrace

Dot pot 3 v 1 (topek, stolička, prkínko) TOP STAV

400 Kč 600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dot Pot je v první řadě nočník v jehož středu naleznete vnitřní část, který se dá jednoduše odejmout a rychle se čistí. Rukojeť dává batoleti pocit bezpečí, protože působí také jako opěradlo, a navíc usnadňuje přenášení nočníku. Dot Pot je i adaptérem na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 7. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dot pot 3 v 1 (topek, stolička, prkínko) TOP STAV

400 Kč
  • Popis zboží
Dot Pot je v první řadě nočník v jehož středu naleznete vnitřní část, který se dá jednoduše odejmout a rychle se čistí. Rukojeť dává batoleti pocit bezpečí, protože působí také jako opěradlo, a navíc usnadňuje přenášení nočníku.
Dot Pot je i adaptérem na toaletu se speciálním protiskluzovým systémem, aby sedátko zůstalo vždy pevně na míse. To je nejen bezpečnější pro vaše batole, je to také mnohem lepší! Neexistuje totiž nic tak nepříjemného a frustrujícího než spadnout do „velkého záchodu... “.
Dot Pot je také praktické stupátko, které můžete použít, aby dítě dosáhlo na „velký záchod“. Díky svému designu jej lze snadno použít v kuchyni, ložnici nebo i v koupelně. Děti do 40 kg mohou využít stupátko, aby snadněji dosáhly na umyvadlo, dřez nebo vyšší knihovnu. Dot Pot může sloužit i jako skladovací nádoba na hračky nebo jiné předměty.
  • 15. 2. 2021, 21:43

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    0

Kategorie