Zobrazit přihlášovací formulář

Remington HC5302 -Precision Cut zastřihávací sada

Administrace

Remington HC5302 -Precision Cut zastřihávací sada

650 Kč 1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Toto dárkové balení na zastřihávání z limitované edice je vybaveno všemi pomocníky, které budete potřebovat k dosažení perfektních výsledků díky vysoce výkonnému zastřihovači vlasů PrecisionCut, hygienickému zastřihovači a cestovní taštičky. Udržte si…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Remington HC5302 -Precision Cut zastřihávací sada

650 Kč
  • Popis zboží
Toto dárkové balení na zastřihávání z limitované edice je vybaveno všemi pomocníky, které budete potřebovat k dosažení perfektních výsledků díky vysoce výkonnému zastřihovači vlasů PrecisionCut, hygienickému zastřihovači a cestovní taštičky.

Udržte si svůj styl nebo vyzkoušejte změnu a vyberte si ze 17 možností nastavení délky vašich vlasů ( 0,5 - 44 mm). Čepele "AccuAngle" jsou navrženy pod 42 stupňovým úhlem pro zajištění přesnějšího zastřižení *. Zdokonalená geometrie čepelí nabízí ideální kombinaci úhlů a tak maximalizuje efektivitu zastřihávání a poskytuje tak čisté zastřižení **. Tyto čepele z prémiové oceli vám vždy zajistí prvotřídní zastřižení a dosažení přesných a perfektních výsledků.

Od nepoddajného obočí, přes úpravu nosu a uší - tento šikovný zastřihovač zvládne vše díky moderním čepelím z nerezové oceli a omyvatelné hlavě. Zastřihovač je vybaven vací zastřihávací hlavou pro snadnou úpravu nosu, uší a obočí.
  • 19. 6. 2020, 7:25

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    1

Kategorie