Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Creator Expert Londýnský autobus 10258

Administrace

LEGO Creator Expert Londýnský autobus 10258

3 989 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Vzdej hold klasickému designu s tímto okouzlujícím dvoupatrovým londýnským autobusem s nepřeberným množstvím autentických detailů, včetně zářivě červené barvy, panoramatického předního skla, speciálně vyrobených klasických pneumatik, značení cílové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Creator Expert Londýnský autobus 10258

3 989 Kč
  • Popis zboží
Vzdej hold klasickému designu s tímto okouzlujícím dvoupatrovým londýnským autobusem s nepřeberným množstvím autentických detailů, včetně zářivě červené barvy, panoramatického předního skla, speciálně vyrobených klasických pneumatik, značení cílové stanice a otevřené zadní plošiny s madlem, schránkou na lístky, hasicím přístrojem a točitým schodištěm, které vede na horní vyhlídkovou plošinu. Model má otevírací kapotu s motorem, detailně vypracovanou kabinu řidiče s posuvnými dveřmi a odnímatelnou střechu a horní palubu pro lepší přístup k detailnímu interiéru jako jsou „opotřebovaná“ sedadla a další autentické detaily, včetně zapomenutého deštníku, novin, prázdné nápojové plechovky a žvýkačky. Oboustranné reklamní plakáty jsou k dispozici v podobě tištěných štítků s reklamou z roku 1950 nebo reklamou z dnešního Londýna. Tento model LEGO® Creator Expert byl navržen tak, aby poskytoval náročný a zároveň obohacující stavební zážitek s nádechem nostalgie a šarmu.

Londýnský autobus je dodáván s řadou původních detailů, včetně velkých oken, zářivě červené zaoblené karoserie, panoramatického čelního skla, oboustranných reklamních plakátů v podobě tištěných štítků, speciálně vyrobených klasických pneumatik a značení cílové stanice. Model je také vybaven otevírací kapotou s motorem, detailně vypracovanou kabinou řidiče s posuvnými dveřmi a odnímatelnou střechou a horní palubou pro lepší přístup k detailnímu interiéru.
Součástí detailů v interiéru jsou „opotřebovaná“ sedadla, otevřená zadní plošina s madlem, schránkou na lístky, hasicím přístrojem a točitým schodištěm, které vede na horní vyhlídkovou plošinu. Mezi dalšími autentickými doplňky najdeš zapomenutý deštník, noviny, prázdnou nápojovou plechovku a žvýkačku.
Vyber si své oblíbené desetiletí s m
  • 21. 8. 2019, 20:12

  • Zobrazení

    113

  • Oblíbené

    0

Kategorie