Zobrazit přihlášovací formulář

Pennyboard FISH N3 56 cm

Administrace

Pennyboard FISH N3 56 cm

799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pennyboard FISH N3 Pennyboard je v současnosti nepřehlédnutelným trendem především u mladých lidí. Oproti klasickému skateboardu je vyroben z plastu a vyznačuje se menší velikostí, nízkou váhou a barevným vzhledem. Díky svým vlastnostem se skvěle hodí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pennyboard FISH N3 56 cm

799 Kč
  • Popis zboží
Pennyboard FISH N3

Pennyboard je v současnosti nepřehlédnutelným trendem především u mladých lidí. Oproti klasickému skateboardu je vyroben z plastu a vyznačuje se menší velikostí, nízkou váhou a barevným vzhledem. Díky svým vlastnostem se skvěle hodí pro využití ve městech. Snadno ho unese i malé dítě, bez problémů se vleze i do batohu.
Designově dokonalý pennyboard s výraznými barvami ocení všechny děti i dospělí, kteří mají styl a umí se bavit. Velmi snadno se ovládá, reaguje na každý pohyb nohou. Ergonomická deska pennyboardu je vyrobena z tvrdého plastu a její povrch je pokryt přilnavým materiálem, který účinně zabraňuje nežádoucímu uklouznutí. Kvalitní 4,5 mm široká kolečka s průměrem 6 cm jsou z polyuretanu a pevné trucky z hliníkové slitiny. Nechybí ani precizní ložiska ABEC-7, se kterými je jízda na prkně zážitek.

Specifikace:
Délka desky: 56 cm
Šířka desky: 15 cm
Deska ve výšce: 13 cm
Průměr koleček: 6 cm
Šířka koleček: 4,5 cm
Nosnost: 100 kg

Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 26. 10. 2018, 11:52

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Kategorie