Zobrazit přihlášovací formulář

Logopedická cvičení... ROZUMÍŠ MI ??

Administrace

Logopedická cvičení... ROZUMÍŠ MI ??

50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Super knížka pro procvičování špatné výslovnosti u malých, ale i větších dětí. Kupovaná nově, ale hodně používaná...takže nese větší známky používání...odrbaná na hřbetu...oslí rohy...slepené listy...dva. Ale v používání, to ničemu nevadí...pořád super…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Logopedická cvičení... ROZUMÍŠ MI ??

50 Kč
  • Popis zboží
Super knížka pro procvičování špatné výslovnosti u malých, ale i větších dětí.
Kupovaná nově, ale hodně používaná...takže nese větší známky používání...odrbaná na hřbetu...oslí rohy...slepené listy...dva.
Ale v používání, to ničemu nevadí...pořád super knížka u nás hodně využitá, ale už nepotřebujeme, tak posílám dál. Ať pomůže i dalším dětičkám. :-)

Popis prodejce:
Nové rozšířené vydání oblíbené publikace. Knížka je bohatě barevně ilustrovaná, určena je předškolákům i školákům, kterým činí potíže správná výslovnost některé hlásky. Nácvik každé z 26 hlásek je prováděn pomocí humorných říkanek, hříček a obrázků, které dítě dotváří.


Publikace pro předškoláky a školáky, kterým činí potíže správná výslovnost, a která by měla napomáhat při odstraňování vad výslovnosti jednotlivých hlásek. Dítě potřebuje vaši pomoc a vy poznáte, že povídání s vaším malým nad jednotlivými stránkami přinese radost z prvních úspěchů oběma a navíc dobrý pocit ze správně vyřešených úkolů. Usměvavé povzbuzení je na místě i tam, kde dítě neuspěje hned napoprvé. Musíme mu dát dostatek času, aby hlásku slyšelo, pochopilo, naučilo se ji tvořit a používat. (Na postavení mluvidel při tvoření hlásky upozorňuje úvodní část nazvaná "Napodobuj mě".) S dítětem pracujte podle jeho chuti, nenuťte jej k výkonům, ale hravou formou vysvětlujte a vždy dítě za odvedený výkon odměňte pochvalou. Unavené dítě se ještě nikdy nic nenaučilo. Doporučené grafické cvičení je vhodné spojovat s říkankou. Dítě se v tomto případě více uvolní a mnohdy se mu hláska snáze vyslovuje.
  • 11. 9. 2018, 21:43

  • Zobrazení

    68

  • Oblíbené

    0

Kategorie