Zobrazit přihlášovací formulář

Chlapecké oblečení, balíček 4-5let, 17ks

Administrace

Chlapecké oblečení, balíček 4-5let, 17ks

140 Kč 240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Nošené chlapecké oblečení 4-5let. Pro nenáročnou maminku, na lítajdu, na zahradu atd.., je to potřeba vyprat, některé věci jsou i pěkné bez vad, některé jsou podepsané. Hrubá huňatá mikina Bořek stavitel se stojáčkem žmolíčky a místy slehlý chlup hlavně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chlapecké oblečení, balíček 4-5let, 17ks

140 Kč
  • Popis zboží
Nošené chlapecké oblečení 4-5let. Pro nenáročnou maminku, na lítajdu, na zahradu atd.., je to potřeba vyprat, některé věci jsou i pěkné bez vad, některé jsou podepsané.
Hrubá huňatá mikina Bořek stavitel se stojáčkem žmolíčky a místy slehlý chlup hlavně zespodu na rukávech, béžová mikina s opicí zn.next dirka za krkem a žmolečky, oranžová mikina zn.Next žmolečky a opraná barva hlavně kolem lemů, černé plátěné kalhoty zn.Red Herring jen lehce opraná barva - pěkné, šustky podšité flísem zn.Glostory žmolky na flísové podšívce, bílá košile krátký rukáv zn.george bez vad, světle modré plátěné kraťasy zn.Next flíčky pod zadečkem na zadní straně a trošku zašpiněné na zadečku, lněné košile krátký rukáv zn.Next bez vad, pruhované tričko krátký rukáv zn.George bez vad, tričko se slonem zn.Next žmolečky a světlejší barva hlavně na lemech, tričko dlouhý rukáv Spiderman zn.Next žmolečky a světlejší barva na lemech - pěvná silnější bavlna, oranžové tílko zn.HM žmolečky a na slonovi prací chloupek, 2x slipy s mašinkou prací chloupek zn.Tesco, pruhované rukavice se spidermanem, tenké pletené, žmolkaté s opraným potiskem, bílé pletené rukavice trošku zašlá barva už nejdou úplně vyprat, set tílko a slipy z Lidlu nové, nenošené, přesto je tílko flekaté na předním díle, nevím zda se to vypere.
Zdarma přidám modré oprané tričko a bekovku také opranou, flísový overal hodně žmolkatý.
celkem 17ks+3ks zdarma
cena za vše
  • 3. 2. 2021, 20:45

  • Zobrazení

    171

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lebkové tričko
Srdíčková tunička, tričko, halenka
Mikina s třpytivou nitkou a ouškama
Kraťasy Bamse 110/116
Mikina s kožíškem v kapuci
Tenká flísová mikinka, tepláčky, pyžamko
Tričko
110
REBEL

Tričko

Mikina s balerínkami
Mikina s kočičkou z flitrů
Srdíčkové riflové kalhoty
Tričko, triko s opičkou
Flís mikina

Kategorie