Zobrazit přihlášovací formulář

Káro softshellová značková bunda NANOK - 8-10 let

Administrace

Káro softshellová značková bunda NANOK - 8-10 let

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 51 Kč
Kvalitní a moc vzhledově pěkná jarní až podzimní "softšelka" námé outdoorové norské značky. Bez kapuce, nevyteplená, konce rukávů jdou regulovat suchými zipy, barva béžové a modré tenké káro proužky na černém podkladě. PC vysoká - uvnitř na jedné kapsičce…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Káro softshellová značková bunda NANOK - 8-10 let

349 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Kvalitní a moc vzhledově pěkná jarní až podzimní "softšelka" námé outdoorové norské značky. Bez kapuce, nevyteplená, konce rukávů jdou regulovat suchými zipy, barva béžové a modré tenké káro proužky na černém podkladě. PC vysoká - uvnitř na jedné kapsičce malá dírka - nafoceno, všimla jsem si při focení a už nebudu spravovat. Jinak bez vad, snad jen když jsem teď zkoušela zapnout, přišlo mi, že zpočátku to šlo jakoby "ztuha", ale zip je v pořádku a normálně šlo zase rozepnout i zapnout, raději upozorňuji. Velikost 8, dcera nosila jako 134/140. Měřte!! Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!
  • Značka

    NANOK

  • Velikost

    134

  • Rozměry

    délka 57cm, šířka 44cm, rukáv od stojáčku 59 cm

  • 6. 12. 2023, 7:55

  • Zobrazení

    431

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie