Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Kompas kovový US RANGER @@@

Administrace

@@@ Kompas kovový US RANGER @@@

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! AceCamp Military Compass Praktický vojenský kompas AceCamp Military Compass, který je naplněn kapalinou a vodícím Hairline drátem pro přesnější měření. Tento kompas nesmí chybět ve výbavě při cestování, turistice a táboření.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Kompas kovový US RANGER @@@

99 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! AceCamp Military Compass

Praktický vojenský kompas AceCamp Military Compass, který je naplněn kapalinou a vodícím Hairline drátem pro přesnější měření. Tento kompas nesmí chybět ve výbavě při cestování, turistice a táboření. Vojenský kompas vždy pomůže i v případě, kdybyste se ztratili. Kompas obsahuje také lupu a rysku pro určení vzdálenosti pozorovaného objektu. Vojenský kompas můžete nosit stále sebou, například uchycený na pásku u kalhot. AceCamp Military Compass je originální dárek pro táborníky a turisty.

Kapalinový kompas kovový, imitace kompasu používaného v US Army. Fosforeskující růžice obsahuje dvě stupnice s přesným dělením. Zaměřovač je umístěn ve víčku. V hledáčku je umístěna lupa. Všechny důležité body mají fluorescenční nátěr. Přední hrana se stupnicí a rozdělením 1: 25 000. Pravítko 0-3000 při měřítku 1:25 000. Pevný kovový plášť. Lupa v hledáčku. Tlumený kapalinou. Otočné měřítko. Barva army zelená. Rozměry kompasu : 7,5 cm x 6,5 cm x 3 cm. Hmotnost: 95 g. Baleno v ochranném blistru.
  • 22. 7. 2020, 21:59

  • Zobrazení

    82

  • Oblíbené

    1

Kategorie