Zobrazit přihlášovací formulář

Trojkombinace kočárek Jane Pro + fusák + rukávník.

Administrace

Trojkombinace kočárek Jane Pro + fusák + rukávník.

5 500 Kč 6 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Skvělý kočárek Jane Pro s ruční brzdou!!!!!!!, v krásné červeno - černé kombinaci.Po jednom dítěti, kupovaný nový!!!z čistého ,nekuřáckého prostředí, kočárek je komplet vyčištěný a vypraný vše!!! Hluboká korba Jane Capazo, jediná korbička v které je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Trojkombinace kočárek Jane Pro + fusák + rukávník.

5 500 Kč
  • Popis zboží
Skvělý kočárek Jane Pro s ruční brzdou!!!!!!!, v krásné červeno - černé kombinaci.Po jednom dítěti, kupovaný nový!!!z čistého ,nekuřáckého prostředí, kočárek je komplet vyčištěný a vypraný vše!!!
Hluboká korba Jane Capazo, jediná korbička v které je možné převážet miminko na sedadlech auta, přidám origo návod +potřebné úchyty, využívali jsme často.korbička v top stavu, používáná cca 5měsíců,prostorn ,pohodlná...
originál autosedačka Jane Strata, bytelná, pohodlná, s vnitřní zmenšovací vložkou pro miminka, sundavací stříška ,která hraje příjemnou hudbu po zmáčknutí čudlíku :-))autosedačka je v jiné barevné kombinaci než kočárek černo-béžové.
Sportovní násada používaná cca rok, bez jakékoliv vady, barva krásně červená nevyšisovaná, kočárek obsahuje pumpičku na dofoukání kol, zdarma přidám pláštěnku, zimní fusák (není originál,ale je supr teplý a měli jsme jak do hluboké korby tak i do sporťáku), a rukávník Emitex ....pokud budete chtít kočárek pro holčičku přidám podložku originál Pinkie do sporťáku v krásné barvičce.
Kočárek je zachovalý, sem tam oděrka ze skládání kočárku atd. ale stále poslouží, boudička u sporťáku nijak poškozená , nevyšislá, pozor BRZDA ta hlavní né ruční ,zabrzdí ale není to 100% (bohužel je tohle slabé místo této značky),šikovný tatínek možná bude vědět jak na to,aby brzdil lépe :-))
pořizovací cena byla kolem 20.000,- jen autosedačka origo Jane Strata vyšla na cca 4.000,-
nyní cena za vše 6.000,-
možný osobní odběr v Českém Těšíně, nebo možno zavést po domluvě okolí Ostrava ,Olomouc - písněte manžel jezdí dodávkou po spoustě měst.Posílala bych nerada preferují osobní odběr nebo jak jsem psala dovozeme.
  • Značka

    JANÉ

  • Velikost

    62

  • 27. 6. 2018, 22:14

  • Zobrazení

    76

  • Oblíbené

    0

Kategorie