Zobrazit přihlášovací formulář

Kočičkový školní batoh, aktovka zn. TOPGAL

Administrace

Kočičkový školní batoh, aktovka zn. TOPGAL

450 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám NÁŠ VELMI OBLÍBENÝ školní batoh, aktovku po Barče,používaný. Nějaké kosmetickké vady tudíž má,ale žádné extra viditelné vady to nejsou. Všechny zipy plně funkční, trochu poškrábané reflexní prvky.Uvnitř ušpiněný od barviček, vše nafoceno. Je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočičkový školní batoh, aktovka zn. TOPGAL

450 Kč
Koupit
Prodám NÁŠ VELMI OBLÍBENÝ školní batoh, aktovku po Barče,používaný. Nějaké kosmetickké vady tudíž má,ale žádné extra viditelné vady to nejsou. Všechny zipy plně funkční, trochu poškrábané reflexní prvky.Uvnitř ušpiněný od barviček, vše nafoceno. Je nositelný úplně na pohodu,bezvadně ještě poslouží. Za nás NEJ batoh,vřele DOPORUČUJI !
PC vysoká jako tradičně u kvalitního zboží od této značky.

Jde o klasický dvoukomorový batoh do školy, určený pro školačky v 1. až 3. třídě

Ergonomicky tvarovaný zádový systém s polstrováním a vyjímatelným hliníkovým rámem společně s délkově nastavitelnými ramenními popruhy zajistí pohodlné a bezpečné používání tohoto batohu.


Obě komory tohoto batohu jsou velmi prostorné a pohodlně se do nich vejdou desky, sešity a všechny ostatní školní pomůcky. V přední komoře je praktická kapsa ze síťoviny a organizér.

V přední části batohu jsou dvě menší kapsy pro uložení drobnějších předmětů. Ve spodní a větší z nich je jednoduchá karabina na klíče.
Na jedné straně batohu je menší elastická kapsa na 1l lahev s pitím. Druhá, menší postranní kapsa obsahuje poutko s karabinou, na kterou je možné zavěsit pytlík na přezůvky, nebo si lze do kapsy uschovat jiné drobnosti. Batoh je doplněn o četné reflexní plochy pro zvýšení bezpečnosti dítěte za každých povětrnostních podmínek. Pro snadné přenášení v ruce je batoh vybaven plastovým úchytem. Dno batohu je z pevného materiálu (TOPDURA - testováno v Institutu pro testování a certifikaci ve Zlíně), opatřené plastovými nožkami, spodní hrany batohu jsou navíc zpevněny výztuhami.
  • 13. 4. 2024, 6:42

  • Zobrazení

    1 203

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Zimní bunda
Tepláková souprava od Lazy Town
Růžové slim džíny
122
DOPODOPO - TAKKO

Růžové slim džíny

Rifle, džíny od Nextíku - SKINNY
2 x jarní bundička do školky

Kategorie