Zobrazit přihlášovací formulář

Modrý - zelený huňatý koberec, 170 x 230 cm

Administrace

Modrý - zelený huňatý koberec, 170 x 230 cm

4 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 199 Kč
... zajímavě melírovaný koberec zútulní Váš domov. Koberec se silným vlasem je měkký a příjemný na dotek. Jakmile nezbude na pohovce žádné místo, můžete se pohodlně posadit právě na tento koberec. Je utkaný z příze, která má kontrastní barvy, a tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Modrý - zelený huňatý koberec, 170 x 230 cm

4 599 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... zajímavě melírovaný koberec zútulní Váš domov. Koberec se silným vlasem je měkký a příjemný na dotek. Jakmile nezbude na pohovce žádné místo, můžete se pohodlně posadit právě na tento koberec. Je utkaný z příze, která má kontrastní barvy, a tak místnost krásně oživí. Vysoký vlas umožňuje spojení více koberců bez viditelného spoje. Hustý, dlouhý vlas pohlcuje hluk a má povrch příjemný pro chůzi. Díky syntetickým vláknům je koberec odolný a snadno se čistí. Tlustá a hustá vlákna jsou vyrobena z různobarevných částí, díky nimž působí koberec pokaždé jiným dojmem, podle toho, z jakého úhlu se díváte. Díky tvaru koberce můžete snadno spojit dohromady různě velké části a vytvořit si koberec, který bude odpovídat vaší pohovce. Vznikne útulné místo, kde budete rádi trávit svůj čas. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
***********************************
Návod na údržbu:
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.
***********************************
Materiál: Vlas: 100% polypropylen. Rub: syntetický latex
***********************************
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    Délka: 230 cm. Šířka: 170 cm. Tloušťka: 30 mm. Plocha: 3,91 m². Povrchová hustota: 4180 g/m². Hustota vlasu (g/m2): 2400 g/m². Tloušťka vlasu: 26 mm. Délka vlasu: 35 mm. váha balíku cca 19 kg.

  • 23. 5. 2023, 0:00

  • Zobrazení

    940

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BÍLÁ dětská venkovní plast. židle
Červený unisex letní klobouk, vel. 4-6 let

Kategorie