Zobrazit přihlášovací formulář

Boty botasky sportovní běžecké? Stélka 23,5cm

Administrace

Boty botasky sportovní běžecké? Stélka 23,5cm

35 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pro kluky i holky. Na donošení. Značka REEBOK, velikost psaná 36, doporučeno pro nožičku o délce cca 23cm. Vnitřní stélku jsem naměřila 23,5cm. Původně velice kvalitní bota, u kotníku měkce polstrovaná.. vyšší klenutá podrážka.. Nyní již boty na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Boty botasky sportovní běžecké? Stélka 23,5cm

35 Kč
Koupit
Pro kluky i holky. Na donošení. Značka REEBOK, velikost psaná 36, doporučeno pro nožičku o délce cca 23cm. Vnitřní stélku jsem naměřila 23,5cm.

Původně velice kvalitní bota, u kotníku měkce polstrovaná.. vyšší klenutá podrážka.. Nyní již boty na donošení.

Stav: po obvodu ošoupanější černá barva je místy světlejší... Jsou zkrátka někde odřené, někde ošoupané. Podrážka měla dvě vrstvy. Na většině míst se vrchní vrstva sloupla. Nevadilo, chvilku jsme je ještě nosili... Viz. foto podrážky. Tam, kde vrchní vrstva ještě je - tam by to potřebovalo podlepit. Např. u těch špiček.

Ale vnitřek boty je stále v pořádku, ani vevnitř v místě u patičky není žádná ošoupaninka, natož dírka. Což bývá u nošených bot často problém. Vnitřní bota - polstrování je naprosto v pořádku, tak je mi líto je úplně vyhodit a na dolítání, dotahání nebo třeba na zahradu, kolo.. by ještě mohly posloužit..
  • 31. 7. 2023, 23:15

  • Zobrazení

    528

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie