Zobrazit přihlášovací formulář

VOZÍK - doktorka, uklízečka nebo opravář-mechanik

Administrace

VOZÍK - doktorka, uklízečka nebo opravář-mechanik

499 Kč 549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
3 druhy vozíků - vozíčků :-) Výběr je jen na Vás, cena za KUS/BALENÍ 10774 Uklízecí vozík pro hospodyni - DOSTUPNÉ !!! S touto hračkou pro holky můžeš uklízet stejně jako tvá maminka.Perfektní sada do domácnosti pro každou malou pomocnici. Sada…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VOZÍK - doktorka, uklízečka nebo opravář-mechanik

499 Kč
  • Popis zboží
3 druhy vozíků - vozíčků :-) Výběr je jen na Vás, cena za KUS/BALENÍ

10774 Uklízecí vozík pro hospodyni - DOSTUPNÉ !!! S touto hračkou pro holky můžeš uklízet stejně jako tvá maminka.Perfektní sada do domácnosti pro každou malou pomocnici. Sada obsahuje: vozík na kolečkách, lopatku a smetáček, mop a koště. Díky praktickým kolečkám na vozíku si může každá holčička své uklízecí potřeby snadno převážet kam potřebuje. Rozměr: Vozík: 57 x 29 cm.

10775 Vozík pro lékaře - DOSTUPNÉ !!! Wader Doktorský vozík je vybaven přístroji pro zjištění zdravotního stavu pacienta. Staň se zdravotníkem a všechny kolem sebe uzdrav. Komplet obsahuje veškeré potřebné vybavení pro ošetření pacienta. Vše si po hraní můžeš uklidit do svého vozíku a převézt si své nářadí, kam potřebuješ! Sada obsahuje vozík, kyblík, teploměr, injekci, kulaté brýle, špachtli, světlo, 2x kladívko a stetoskop. Výška dětského vozíku je 57 cm.

10776 Vozík pro mechanika - DOSTUPNÉ !!!! Wader vozík opraváře je vybaven spoustou dílenského nářadí. Staň se malým kutilem a zatluč hřebík, oprav auto nebo zašroubuj šroubek. Vše si po hře můžeš uklidit do svého vozíku a převézt si své nářadí, kam potřebuješ!

Sada obsahuje vozík, kyblík, kladívko, kleště, šroubky, šroubovák, klíč, úhelník.
Výška dětského vozíku je 59 cm.

Hračky Wader jsou vyrobeny z kvalitních, zdravotně nezávadných plastů, vyznačující se vysokou odolností proti poškození. Hračky Wader jsou vhodné nejen do domácností, ale i do mateřských školek.
  • 19. 5. 2019, 13:57

  • Zobrazení

    101

  • Oblíbené

    0

Kategorie