Zobrazit přihlášovací formulář

VÝPRODEJ!!!! Bunda s mikinou 2 v 1 neon barva

Administrace

VÝPRODEJ!!!! Bunda s mikinou 2 v 1 neon barva

250 Kč 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 30 Kč
POSLEDNÍ KUS!!!!!! Perfektní dívčí hodně teplá zimní bunda s mikinou. Vrchní materiál je kvalitní funkční šusťák, neprofoukne, nenamokne- materiálově vhodné i na lyžování a válení se ve sněhu. Propínací na zip, u krku ve stojáčku je ochrana proti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 5. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VÝPRODEJ!!!! Bunda s mikinou 2 v 1 neon barva

250 Kč
  • Popis zboží
POSLEDNÍ KUS!!!!!!
Perfektní dívčí hodně teplá zimní bunda s mikinou. Vrchní materiál je kvalitní funkční šusťák, neprofoukne, nenamokne- materiálově vhodné i na lyžování a válení se ve sněhu.
Propínací na zip, u krku ve stojáčku je ochrana proti poškrábání, zip je krytý . Kapucka je odepínatelná na zip, konce kapucky se dají vložit do stojáčku. Je vyteplená a podšitá fleecem. Funkční kapsy jsou na zip. Ukončení rukávů je z poloviny staženo do gumy, lze ještě dotáhnou suchým zipem na manžetě, na rukávu je kapsa na zip pro permici. Bunda je dostatečně vyteplená dutým lehkým vláknem, podšitá fleecem, v rukávech šusťákem. Navíc má přídavnou samostatně nositelnou fleecovou mikinu, připínatelnou na zip, v rukávech na knoflík. Materiál 100% polyester, praní v pračce na 30 stupnů. Je perfektní DOPORUČUJI.
Rozměry: prsa 53cm, délka 65cm, rukáv od krku 76cm
Výrobce udává velikost: 170
Barva: neon žlutá, neon světle růžová, mikina neon světle růžová
  • 20. 2. 2020, 16:47

  • Zobrazení

    229

  • Oblíbené

    0

Kategorie