Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní lyžařská souprava * bunda + oteplovačky

Administrace

Zimní lyžařská souprava * bunda + oteplovačky

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Bunda SNOXX červeno černá, kupovaná v Hervisu za cca 1500 Kč, teplá a přitom prodyšná, má výborně řešené rukávy - po rozepnutí suchých zipů jsou dostatečně široké, což je k nezaplacení při zastrkávání rukavic dovnitř do rukávů, lze je utáhnout dle potřeby…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní lyžařská souprava * bunda + oteplovačky

350 Kč
  • Popis zboží
Bunda SNOXX červeno černá, kupovaná v Hervisu za cca 1500 Kč, teplá a přitom prodyšná, má výborně řešené rukávy - po rozepnutí suchých zipů jsou dostatečně široké, což je k nezaplacení při zastrkávání rukavic dovnitř do rukávů, lze je utáhnout dle potřeby, takže lze bundu nosit i když jsou delší rukávy. Kapuce odepínací, má regulaci velikosti aby nepadala do čela, uvnitř 2 kapsy, dole stahování olivkami, reflexní proužky.
Oteplovačky H&M černé, pružné šle s regulací délky, v pase regulace pomocí suchých zipů, reflexní prvky, konce nohavic lze rozepnout, mají vnitřní protisněhovou manžetu s protiskluzovým proužkem, reflexní prvky, zesílení v oblasti kolen, zadečku a konců nohavic. Na zesílené kolenní části je při detailním zkoumání znát, že jsou prané - černá je malinko světlejší, taková opraná, možná jak si syn po lyžování občas na chvilku klekl a hrál si na sněhu. Ale je to opravdu téměř neznatelné. Vel. 104.
Oboje po jednom dítěti nošené 1 sezonu výhradně jen na lyžování. Vždy prané v gelu na funkční oblečení.
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    104

  • Rozměry

    Oteplovačky boční délka 61, vnitřní délka nohavice 39 Bunda délka od ramene 45, rukáv od krku 46, šířka v podpaží 40

  • 20. 12. 2017, 13:57

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie