Zobrazit přihlášovací formulář

HA-010112 Povlečení Miraculous Kouzelná Beruška

Administrace

HA-010112 Povlečení Miraculous Kouzelná Beruška

545 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
49,- POŠTOVNÉ (dop. dopis) NEZAPOMEŇTE uvést také adresu, popř. telefon (děkuji) HALANTEX Povlečení Kouzelná beruška 140/200 cm Kouzelná beruška bude prima společník do postele. Povléknout můžete v dětském pokoji a holčičky budou snít o hrdinských…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HA-010112 Povlečení Miraculous Kouzelná Beruška

545 Kč
  • Popis zboží
49,- POŠTOVNÉ (dop. dopis)
NEZAPOMEŇTE uvést také adresu, popř. telefon (děkuji)
HALANTEX Povlečení Kouzelná beruška 140/200 cm
Kouzelná beruška bude prima společník do postele. Povléknout můžete v dětském pokoji a holčičky budou snít o hrdinských činech a prožívat své příběhy celou noc.
Povlečení do velké postele Miraculous kouzelná beruška nabízíme v rozměru 140x200 cm, s polštářem 70x90 cm. Barvy povlečení jsou syté.
Ložní prádlo Miraculous má z druhé strany červený podklad s černými puntíky, jako beruška. Viz. ohrnutý růžek na fotografii.
Lůžkoviny s kouzelnou beruškou je ušito ze 100 % bavlny, se zapínáním na zip.
Výrobce Halantex doporučuje prát povlečení naruby se zapnutým zipem na 60 °C, s minimem aviváže. Můžete sušit v sušičce na nízký stupeň. Velké množství nekvalitní aviváže může vytvořit mapy v tisku.
Rozměr: 140/200 cm, 70/90 cm
Materiál: Bavlna
Zapínání: Zip
Poštovné:
Povlečení Vám můžeme zaslat nejlevněji na pobočku Zásilkovny anebo jako doporučený dopis. Dále můžete zvolit doručení Balíkem do ruky a PPL kurýrem. Podrobnosti o najdete v sekci Poštovné.
Pohádka kouzelná beruška a černý kocour
Pohádka Miracolus vypráví o mladé studentce Marinette, která studuje střední školu a vše prožívá se svou nejlepší kamarádkou Alyou. Marinette je zamilovaná do chlapce Adriena. Další rolí je Marinette super hrdinkou kouzelnou beruškou a Adrien černým kocourem. Vše je zamotané neb ani jeden nezná pravou identitu toho druhého. Propukne láska naplno?
Francouzská Pohádka z dílny Disney Chanel, originální název Miraculous, les aventures de Ladybug et Chat Noir.
  • 1. 11. 2018, 20:45

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie