Zobrazit přihlášovací formulář

Crasulla ovata-strom života

Administrace

Crasulla ovata-strom života

80 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Lidově je nazývána Money Tree, Penny Tree, Dollar Tree - korunový strom. Účinky tlustice Energie rostliny Podle feng-shui tato rostlina přitahuje finance. Je to ikona úspěchu a prosperity. Takže je velmi výhodné tuto rostlinku mít Má desinfekční a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Crasulla ovata-strom života

80 Kč
  • Popis zboží
Lidově je nazývána Money Tree, Penny Tree, Dollar Tree - korunový strom.
Účinky tlustice
Energie rostliny
Podle feng-shui tato rostlina přitahuje finance. Je to ikona úspěchu a prosperity. Takže je velmi výhodné tuto rostlinku mít
Má desinfekční a uklidňující účinky, tak působí skvěle na různé popáleniny, záněty, afty, opary, dokonce funguje i na strie.

Afty, opary a bodnutí hmyzem
Oparu se zbavíte tak, že si jej budete potírat šťávou z listů tlustice. Potírejte každou půlhodinu, nejlépe celý den každou chvíli, když si vzpomenete. Do druhého dne začne opar mizet. Aft v puse potírejte stejným způsobem.

Pomocí rozkrojeného listu si potírejte hmyzí štípnutí 4x-6x denně. Mírní svědění a otoky.
Popáleniny a strie, řídnutí kostí
Ostříhejte tak 15 listů a rozmixujte je. Následně kašičku natřete na postižené místo a obvažte si ho. Obměňujte každé 3 hodiny. Tyto obklady se mohou použít i na bolavé klouby, při řídnutí kostí.

Hemoroidy
Při hemoroideh lze pomocí rozkrojeného listu potírat postižená místa. Přináší úlevu.

Zánět ledvin
Rozdrtíme 4 listy tlustice a zelejeme 200 ml horkoé vody. Necháme louhovat ještě alespoň 30 minut – do schládnutí a pak 3x denně užíváme jednu polévkovou lžíci. Ještě lepší je udělat macerát za studena – rozdrcené lístky macerujeme v 200 ml studené vody přes noc.

Bolest v krku, angína
Při nachlazení a bolesti v krku vymačkejte šťávu z asi deseti listů a poté ji smíchejte s 300 ml teplé vody. Tento nápoj kloktejte třikrát denně vždy po jídle. Pozor na to, abyste nápoj nepolykali.
  • Rozměry

    mladé kmínky crasulla ovata,nebo klasické keříky

  • 9. 12. 2020, 23:40

  • Zobrazení

    306

  • Oblíbené

    0

Kategorie