Zobrazit přihlášovací formulář

Zdravá vánoční kuchařka

Administrace

Zdravá vánoční kuchařka

140 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Autorka knihy, zakladatelka výživové poradny Food Life a sportovní dietoložka, představuje více než 70 receptů na odlehčené verze klasických druhů vánočního cukroví, typického pečiva, nápojů, slaných pamlsků i hlavních jídel ze štědrovečerního menu, které…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zdravá vánoční kuchařka

140 Kč
  • Popis zboží
Autorka knihy, zakladatelka výživové poradny Food Life a sportovní dietoložka, představuje více než 70 receptů na odlehčené verze klasických druhů vánočního cukroví, typického pečiva, nápojů, slaných pamlsků i hlavních jídel ze štědrovečerního menu, které vytvořila a osobně vyzkoušela. Kromě toho uvádí i méně známé recepty na sladké raw cukrovinky, nevšední kuličky či lahůdky cizích kuchyní.

Všechny jsou jednoduché, chutné a na rozdíl od těch tradičních je lze konzumovat bez výčitek svědomí. Text doplňuje mnoho zajímavých tipů a rad, jak nahradit obvyklé ingredience – mouku, tuky, cukry, vejce – takovými, které snižují celkovou kalorickou hodnotu pokrmů, jsou zdraví prospěšnější a přitom na českém trhu dostupné. Autorka prozrazuje i některé finty na usnadnění přípravy a dosažení co nejzdařilejšího výsledku.
  • 8. 12. 2019, 10:53

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie