Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské samolepky na zeď Medvídci méďové Teddy Bear

Administrace

Dětské samolepky na zeď Medvídci méďové Teddy Bear

199 Kč 299 Kč
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 69 Kč
Dva roztomilí malí medvídci Teddy Bear, jsou to ještě malí méďové kluk a holka, co si spolu rádi hrají a zaručeně rozveselí každé malé dítě. Hezké barevné obrázky, veselé samolepky, které dokáží velmi rychle a jednoduše vyzdobit každý dětský pokojíček.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské samolepky na zeď Medvídci méďové Teddy Bear

199 Kč
Koupit
Dva roztomilí malí medvídci Teddy Bear, jsou to ještě malí méďové kluk a holka, co si spolu rádi hrají a zaručeně rozveselí každé malé dítě. Hezké barevné obrázky, veselé samolepky, které dokáží velmi rychle a jednoduše vyzdobit každý dětský pokojíček. Dětská samolepící dekorace je levná a přitom rychle aplikovatelná. Velký efekt vykouzlíte za pár korun díky těmto osvědčeným samolepkám. Arch samolepek má 50x70 cm a každý obrázek je samostatný, můžete nalepit dle své fantazie.
Medvídek má cca 40 cm na výšku. Výsledný obraz jako na fotografii má rozměr cca 110x60 cm, ale můžete si upravit rozměr tím, že si rozlepíte obrázky dle své potřeby.
Udělejte radost svým dětem a vykouzlete jim nový dětský pokojíček těmito originálními dětskými samolepkami na zeď. Dopřejte svým dětem atraktivnější prostředí.

Více informací a motivů na eshopu tvujdesign.cz
  • 13. 2. 2024, 11:50

  • Zobrazení

    366

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Samolepka na zeď strom samolepicí

Kategorie