Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO 21122 MINECRAFT Podzemní pevnost

Administrace

LEGO 21122 MINECRAFT Podzemní pevnost

1 450 Kč 1 850 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Stavebnice LEGO Minecraft byly vytvořeny na motivy slavné počítačové hry. Vrhněte se do krychlovitého 3D světa, vytvořte své vlastní přírodní prostředí, postavte obydlí, nástroje a ubraňte se různým příšerám, které vás chtějí napadnout. Stavebnice LEGO…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO 21122 MINECRAFT Podzemní pevnost

1 450 Kč
  • Popis zboží
Stavebnice LEGO Minecraft byly vytvořeny na motivy slavné počítačové hry. Vrhněte se do krychlovitého 3D světa, vytvořte své vlastní přírodní prostředí, postavte obydlí, nástroje a ubraňte se různým příšerám, které vás chtějí napadnout. Stavebnice LEGO přináší dětem skvělou zábavu, rozvíjí jejich kreativitu, jemnou motoriku i představivost a řadí se mezi nejoblíbenější dětské hry.



Dochází ti zásoby věcí, kterých je v okolním světě velice málo... Otevři obsidiánovou bránu a vejdi do ní, aby ses dostal k Podzemní pevnosti! Tato hrozivá budova je chráněná celou řadou nepřátelských monster. Pomoz Alexovi porazit Blaze, který hlídá pevnost. Vezmi svůj diamantový krumpáč a natěž glowstone, který ti posvítí na cestu, ale buď opatrný, abys nevypustil tekoucí lávu! Postav si vstupní bod, kterým se dostaneš přes hradby pevnosti, vezmi si svůj diamantový meč a podnikni překvapivý útok na Prasečího zombieho. Zaútoč na červenookého Ghasta, který střílí ohnivé koule, a získej truhlu se 2 diamanty a zlatým mečem, sbírej houby a podzemní rostlinu Nether wart, a těž podzemní krystalovou rudu. Tohle je každodenní práce hrdiny v LEGO Minecraft!
  • 19. 6. 2019, 19:55

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie