Zobrazit přihlášovací formulář

Zavinovačka 100%froté bavlna ERGOBABY

Administrace

Zavinovačka 100%froté bavlna ERGOBABY

390 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Krásná, jemný perforovaný materiál, něco mezi lila a růžovou barvou. Kupovaná ve Vandastore-Brno, používaná měsíc - maličká měla ráda volnost a také bylo dost vedro, takže jen na noc. Praná v ruce. Zaruční list pošlu také. Byl mi doporučen tento materiál…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 11. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zavinovačka 100%froté bavlna ERGOBABY

390 Kč
  • Popis zboží
Krásná, jemný perforovaný materiál, něco mezi lila a růžovou barvou. Kupovaná ve Vandastore-Brno, používaná měsíc - maličká měla ráda volnost a také bylo dost vedro, takže jen na noc. Praná v ruce. Zaruční list pošlu také. Byl mi doporučen tento materiál kvůli prodyšnosti na léto, ale podle nás ji lze použít celoročně, Krásně "dýchá", pro nás bylo lepší kvůli potníčkům a také rychle schla při praní.
ERGOBABY ZAVINOVAČKA:
Zavinovačka Ergobaby je tím nejútulnějším místem k odpočinku pokud právě děťátko nekojíte, nebo vám situace nedovolí konejšit ho v náruči. Má inovativní ergonomický design, který v sobě kombinuje několik jedinečných vlastností a zajišťuje tak dlouhý, bezpečný a pohodlný spánek vašeho miminka. Naše zavinovačka je dokonale jednoduchá a děťátko dokážete perfektně zavinout. Je vyrobená z měkké prodyšné 100% froté bavlny. Prostředí zavinovačky jim poskytuje to správné klima, aby jim nebylo chladno ani příliš horko. Miminka v zavinovačce mohou nosit dupačky nebo pouze plenu. Zavinování pomáhá Vašemu dítěti déle a mírumilovně spát. Nově přidané kapsy na ručičky, zdravotní kyčelní pás a také vak na nožičky poskytují přístup pro přebalování. Náš inovativní design usnadňuje zavinování díky skvělému střihu pomocí 4 jednoduchých kroků.
  • 18. 7. 2018, 17:20

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie