Zobrazit přihlášovací formulář

Bio rostlinný elixír squalane & kamélie

Administrace

Bio rostlinný elixír squalane & kamélie

199 Kč 219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 50 Kč
Bio rostlinný elixír squalane & kamélie obsahuje výživné a regenerační rostlinné oleje, které vdechnou život vaší unavené pleti a zanechá ji zdravou, svěží a krásnou. Rostlinný elixír obsahuje squalane, který je známý jako tzv. "suchý olej". Popis:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bio rostlinný elixír squalane & kamélie

199 Kč
  • Popis zboží
Bio rostlinný elixír squalane & kamélie obsahuje výživné a regenerační rostlinné oleje, které vdechnou život vaší unavené pleti a zanechá ji zdravou, svěží a krásnou.

Rostlinný elixír obsahuje squalane, který je známý jako tzv. "suchý olej".
Popis: Squalane s kamélií je přezdíván jako anti-age elixír, vhodný pro všechny typy pleti a je skvělý v boji proti vráskám. Hluboce hydratuje pokožku, vyhlazuje a poskytuje ji intenzivní regeneraci. Vdechne život unavené pleti, zklidní ji, vyživí a přispěje k jejímu vitálnímu vzhledu. Pomáhá redukovat tmavé skvrny a sjednocovat tón pokožky. Unikátní složení squalanu s výživnými a regeneračními rostlinnými oleji: Squalan, Kamélie, Argan, Karotka a další, spolu s patentovanou látkou Bright Oleoactif®, zanechá pleť zdravou, krásnou a svěží.

Kaméliový olej je známý jako "přírodní lifting". Podporuje obnovu buněk a kolagenu v pokožce a tím zvyšuje její elasticitu. Olej z kamélie skvěle tonizuje a pečuje o pokožku díky velkému množství antioxidantů. Je oblíbený také pro své protizánětlivé účtinky a redukci otoků a tmavých kruhů pod očima. Olej se perfektně vstřebává a tím lépe proniká do hlubších vrstev kůže. Zjemňuje drobné jizvy po akné a zmírňuje jemné vrásky.

Patentovaná látka Bright Oleoactif® reguluje mechanismy pigmentace a šetrně se postará i o pokožku se sklonem k začervenání.

Arganový olej v kombinaci s karotkovým pleť dokonale ochrání před volnými radikály. Intenzivně pečují zejména o zralou pokožku se sklonem k vráskám. Zklidňují, vyživují a přispívají k jejímu vitálnímu vzhledu. Skvěle regenerují a pomohou vyhladit pleť.

Součástí elixíru je také esenciální olej z kadidlovníku, který napomáhá vyhlazovat stopy po akné, jizvách a jiných nedokonalostech pokožky. Pomáhá vypnout pleť a zamezuje
  • 1. 11. 2018, 13:48

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie