Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Sauna short od Wei Ni Mei, vel. XXL @@@

Administrace

@@@ Sauna short od Wei Ni Mei, vel. XXL @@@

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ - velikost XXL !!! WEI NI MEI, SLIMMINC SHORT - Zeštíhlovací neoprénové oboustranné kraťasy, fialovo černé a po převrácení černé. Dodává teplo a dává oporu svalům zádových sval, stehenním svalům, flexorům a žaludku. Tyto neoprénové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Sauna short od Wei Ni Mei, vel. XXL @@@

219 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ - velikost XXL !!! WEI NI MEI, SLIMMINC SHORT - Zeštíhlovací neoprénové oboustranné kraťasy, fialovo černé a po převrácení černé. Dodává teplo a dává oporu svalům zádových sval, stehenním svalům, flexorům a žaludku. Tyto neoprénové kalhoty jsou ideální k provozování jakékoliv fyzické aktivity. Jedinečené složení neoprenové směsi vytváří v těle léčebné teplo. To umožňuje vytvářet řádnou cirkulaci krve, předcházet a snižovat výskyt nových zranění. Upozornění : v případě, že se objeví při používání tohoto výrobku anaphylaxe, již jej nepoužívejte. Nedoporučuje se používat ani při spaní. Instrukce k praní : Perte ručně ve studené vodě a mýdlem. Pořádně vymáchejte a nechte vysušit při pokojeové teplotě. Neždímejte ani neperte v pračce. Upozornění pro uživatele : vyprát před nošením, umyjte si tělo po každém použití, aby jste předešli kožním problémům, není vhodné pro ty jež mají citlivou pleť.
  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    Rozměry u velikosti XXL : šíře pasu měřeno v klidu bez natažení (celkový objem) 84 cm, celková délka měřeno od pasu ke konci nohavičky 57 cm. Maximální natažení do šíře + 10 až 15 cm.

  • 14. 10. 2020, 20:29

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie