Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací pytel polštář M Outdoor furin.

Administrace

Sedací pytel polštář M Outdoor furin.

3 200 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 450 Kč
Polštář M Outdoor je kombinací pohodlného křesla a polštáře. Bude perfektní na každé zahradě nebo terase, nejen jako zajímavý, moderní doplněk, ale také jako volnočasový kus nábytku. Polštář slouží především k relaxaci. Můžete jej použít jakkoli chcete…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací pytel polštář M Outdoor furin.

3 200 Kč
Koupit
Polštář M Outdoor je kombinací pohodlného křesla a polštáře. Bude perfektní na každé zahradě nebo terase, nejen jako zajímavý, moderní doplněk, ale také jako volnočasový kus nábytku. Polštář slouží především k relaxaci. Můžete jej použít jakkoli chcete spát, při čtení, popíjení odpolední kávy nebo dokonce v práci. Jedná se tedy o velmi praktický prvek dekoru. Vše, co musíte udělat, je změnit tvar polštáře jeho složením nebo rozložením - vše závisí na vašich preferencích. Polštář se snadno upravuje díky svému měkkému tvaru a nedostatku rámu. Vysoce kvalitní zpracování výrobku a použití nejlepších materiálů činí výrobek jemným k pokožce a zároveň velmi odolným.
Další výhodou polštáře je jeho odolnost vůči povětrnostním podmínkám - model je určen pro venkovní použití. Barva, kterou lze vybrat z několika odstínů, se během deště nemyje ani nevybledne v důsledku vystavení slunci.
Materiál relaxačního sedacího vaku je polyester outdoor, výběr viz níže.
Rozměry sedacího vaku zaklad 135 cm, výška 170 cm, naplň 420 L.
Doprava po cele ČR.
  • 15. 4. 2024, 8:36

  • Zobrazení

    2 198

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie