Zobrazit přihlášovací formulář

Certifikované chlapecké bačkorky/plátěnky Befado

Administrace

Certifikované chlapecké bačkorky/plátěnky Befado

230 Kč 339 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Praktické nazouvací tenisky pro předškoláky a školáky ideální na ven i do tělocvičny. Pevná podrážka, speciálně vyztužená pata, boky stabilizující chodidlo a široké špičky chráněné proti oděru tvoří ideální dětskou obuv pro sportovně-rekreační aktivity…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Certifikované chlapecké bačkorky/plátěnky Befado

230 Kč
  • Popis zboží
Praktické nazouvací tenisky pro předškoláky a školáky ideální na ven i do tělocvičny. Pevná podrážka, speciálně vyztužená pata, boky stabilizující chodidlo a široké špičky chráněné proti oděru tvoří ideální dětskou obuv pro sportovně-rekreační aktivity venku i v tělocvičně. Tenisky jsou nazouvací, s falešným šněrováním, zpevněné gumou pod jazykem. Gumové šněrování je pouze ozdobou tenisek, nejsou to klasické tkaničky. Díky jejich pružnosti se botka krásně přizpůsobí jak šířce tak výšce nártu. Zapínání na pásek se suchým zipem.

Kvalitní dětské boty Befado mají certifikát "Zdrowa stopa", což je obdoba české "Žirafky" a certifikát kvality ITC Zlín, a.s. Jsou vyvíjeny tak, aby ve všech směrech splňovaly přísná kritéria, která jsou kladena na dětskou obuv. Vývojáři firmy Befado konzultují své postupy s dětskými ortopedy.

Vždy přeměřujeme jeden pár od každé velikosti. Odchylka v řádu milimetrů je přípustná. Na požádání rádi přeměříme konkrétní pár bot.

Vel. 30: délka vnitřní stélky 18,7 cm
Vel. 31: délka vnitřní stélky 19,5 cm
Vel. 32: délka vnitřní stélky 20,3 cm
Vel. 33: délka vnitřní stélky 21 cm
Vel. 34: délka vnitřní stélky 21,8 cm
Vel. 35: délka vnitřní stélky 22,5 cm
Vel. 36: délka vnitřní stélky 23 cm
  • 29. 1. 2019, 8:16

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie