Zobrazit přihlášovací formulář

BUGABOO Buffalo kočárek

Administrace

BUGABOO Buffalo kočárek

18 000 Kč 28 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám kočárek Bugaboo Buffalo.BEZ PŘÍSLUŠENSTVÍ, POUZE ZÁKLAD. ZE SVÉ NABÍDKY PŘÍSLUŠENSTVÍ KE KOČÁRKU PONECHÁM PŘI KOUPI KOČÁRKU DVĚ VĚCI ZDARMA. Kočárek byl koupen v 10/2014 v babiez v Letňanech, nyní je v galerii Harfa. Používaný 2 roky. Je ve…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BUGABOO Buffalo kočárek

18 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám kočárek Bugaboo Buffalo.BEZ PŘÍSLUŠENSTVÍ, POUZE ZÁKLAD.
ZE SVÉ NABÍDKY PŘÍSLUŠENSTVÍ KE KOČÁRKU PONECHÁM PŘI KOUPI KOČÁRKU DVĚ VĚCI ZDARMA.
Kočárek byl koupen v 10/2014 v babiez v Letňanech, nyní je v galerii Harfa. Používaný 2 roky. Je ve velmi dobrém stavu, puze u madla (rukojeti), je trochu odloupnutý /viz foto/. jinak nemá žádné vady.
Původní cena kočárku, taktéž bez příslušenství byla 28.400Kč.Za sebe doporučuji jako nejlepší kočárek, s porovnáním kočárků kamarádek a prvního dítka kdy jsme měli peg perego. tento je lehký, dobře skladný, má vysoce vytahovací rukojet, pro vysoké pány ideální, naopak může být i nízká, že jej mohou vozit děti.
Ke kočárku je korba pro malinké miminko a potom sporták viz foto.

text od prodejce:
Bugaboo Buffalo je navržen speciálně do terénu a je určen pro všechny, kteří rádi cestují, ať už je to v lese, na polních cestách nebo ve velkoměstě.

Kočárek Buffalo má přední velká kolečka otočná, což znamená, že kdekoliv s ním budete jako doma. Kočárek využijete od narození až do 4 let vašeho dítěte.

Díky extra odolným materiálům je také jednoduchá údržba, snadné ovládání a hlavně bezpečí a pohodlí pro Vaše miminko.

Kočárek má prostornou sedačku s nosností až 23 kg a stříška má výsuvnou clonu proti nepřízni počasí. Kočárek má k dispozici prostorný košík s nosností 10kg, jehož součástí je i síťka. Madlo kočárku umožňuje zatížení o dalších 6 kg.


Buffalo je elegantní, krásný jak v podání sporťáku, tak klasicky s hlubokou korbičkou. Samozřejmostí je kompatibilita s nejbezpečnější autosedačkou Cybex nebo v druhé řadě Maxi Cosi.

Buffalo je v několika barevných variantách, takže originalita a flexibilita je vždy zaručena.


Set obsahuje:

černý podvozek s nastav
  • 24. 11. 2017, 21:22

  • Zobrazení

    71

  • Oblíbené

    0

Kategorie