Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní zelená khaki bunda s kapucou + rukavice

Administrace

Zimní zelená khaki bunda s kapucou + rukavice

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásná a zachovalá zimní bunda z pevnější bavlněné látky. Trochu jsem jí opravovala, v pase byl rozpáraný tunýlek na gumičku, takže nebyla levá strana nařasená (na fotce ještě před spravením). Rozpárala jsem u zipu a zašila. Není to ani moc poznat a při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní zelená khaki bunda s kapucou + rukavice

240 Kč
  • Popis zboží
Krásná a zachovalá zimní bunda z pevnější bavlněné látky. Trochu jsem jí opravovala, v pase byl rozpáraný tunýlek na gumičku, takže nebyla levá strana nařasená (na fotce ještě před spravením). Rozpárala jsem u zipu a zašila. Není to ani moc poznat a při zapnutí bude nové prošití schované. Na stejné straně je i trochu potrhaná šňůrka, přichytla se na suchý zip. Ale je tam jen na ozdobu, tak se může třeba i ustřihnout.
Bundička má hezký dívčí střih s nabíráním v pase a ve spodním lemu. Rukávky jsou taky do gumy. Na bocích kapsičky. Kytičková výšivka. Uvnitř fleecová podšívka, v rukávech hladká. Kapuca s chlupatým lemem je podšitá jemným plyšem/fleecem.
Velikost psaná 92, nám vydržela do 3 let.

Délka od ramene 40 cm; šířka 35 cm; rukáv od krku 39 cm.


K bundě přidám rukavičky. Fialové a růžové tenčí pletené ze stejné kolekce kupované s bundičkou. Délka od lemu 8,5 cm; celková 11 cm.
Béžové fleecové mají šňůrku na provlečení do rukávů. Délka od lemu 9 cm; celková 14 cm. Dají se nosit cca od 1 do 3 let.
V albu mám i fialové podšité kalhoty ze stejné kolekce vel. 98. Nosily jsme společně.
  • Značka

    F&F

  • Velikost

    92

  • 1. 5. 2020, 16:52

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie