Zobrazit přihlášovací formulář

SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL 2ks za cenu 1!

Administrace

SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL 2ks za cenu 1!

1 250 Kč
Zaujalo 57 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Sedací vaky jsou určeny pro nejnáročnější milovníky relaxace a pohodlí. Jsou vhodné pro děti i hosty, pro práci i učení, pro příjemné chvilky při čtení či sledování televize. Díky široké škále nabízených barev a materiálu (ekokůže) skvěle zapadne do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL 2ks za cenu 1!

1 250 Kč
Koupit
Sedací vaky jsou určeny pro nejnáročnější milovníky relaxace a pohodlí. Jsou vhodné pro děti i hosty, pro práci i učení, pro příjemné chvilky při čtení či sledování televize. Díky široké škále nabízených barev a materiálu (ekokůže) skvěle zapadne do každého bytu či kanceláře, perfektně se hodí také na zahradu či do rehabilitačního centra.
Sedací vak je naplněn polystyrenovými kuličkami, takže během sezení nepocítíte chlad od podlahy. Vaky a podnožníky můžete plnit sami.

Rozměry většího míče: cca 100 x 100cm
Obsah: 450l
Rozměry menšího míče: cca 45 x 30cm

Sedací vak má plnící otvor, kterým je možné doplnit či ubrat výplň. Otvor je uzavíratelný na klasický zip (cca 20 cm dlouhý). Nad tímto zipem je ještě umístěn suchý zip, který jej kryje a tím zabraňuje nechtěnému odepnutí. Vše je hezky a funkčně zpracované, navíc umístěné zespodu vaku, takže není nic vidět. Údržbu - čištění je možno provádět za pomocí měkkého hadříku a vlažné vody.
Nezapomeňte do poznámky v objednávce upřesnit výběr svých barev.Vzhledem k množství možných barevných kombinací je dodací lhůta cca 1 týden od objednání - děkujeme za pochopení.
  • Značka

    RELAX

  • Rozměry

    V DETALNICH FOTKACH NAJDETE NEKTERE BAREVNE MOZNOSTI JAK MUZETE KOMBINOVAT BARVY. VSECHNY BARVY NAJDETE V NASIM VZORNIKU.

  • 9. 2. 2024, 7:03

  • Zobrazení

    2 128

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie