Zobrazit přihlášovací formulář

Spací pytel 4v1 flanel fleece Dášenka vínovo-hnědý

Administrace

Spací pytel 4v1 flanel fleece Dášenka vínovo-hnědý

430 Kč 489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Spací pytel 4v1 z kolekce „DÁŠENKA“ od značky Samohýl Exclusive je ideální pelíšek pro malého psa. S tímto speciálním pelíškem pro psa lze získat hned několik variant pelíšků – originální spací pytel, klasický kruhový pelíšek, praktickou deku nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Spací pytel 4v1 flanel fleece Dášenka vínovo-hnědý

430 Kč
  • Popis zboží
Spací pytel 4v1 z kolekce „DÁŠENKA“ od značky Samohýl Exclusive je ideální pelíšek pro malého psa.
S tímto speciálním pelíškem pro psa lze získat hned několik variant pelíšků – originální spací pytel, klasický kruhový pelíšek, praktickou deku nebo vyjímatelný zateplený vak do cestovní tašky pro psy. Je zcela na vás jaký tvar či barevnou kombinaci si zvolíte.
Originální spací pytel ocení všichni, co hledají dokonalý úkryt a více soukromí.
Ohrnutím okrajů získáte klasický kruhový pelíšek, který uvítají zejména domácí mazlíčci, kteří se při svém odpočinku rádi schoulí.
Zateplený vak oceníte zejména při cestování, kdy ve vaku můžete pejska přenášet nebo vak lze vložit do cestovní tašky či transportního boxu.
Deku pro psa budete mít k dispozici během chvilky velice jednoduchým způsobem, stačí vytáhnout vnitřní část spacího pytle a pejsek si může lehnout.
Spací pytel pro psa jsme ušili z velmi kvalitního plyšového materiálu – flanel fleecu. Příjemně hřejivý flanel fleec je mimořádně hebký na dotek a velmi snadno se udržuje.
Plyšový pelíšek - spací pytel 4v1 z kolekce „DÁŠENKA“ od značky Samohýl Exclusive je vhodný nejen pro malé psy, ale i pro kočky či fretky.
Pelíšky pro psy z kolekce Dášenka od značky Samohýl Exclusive šijeme pro vaše mazlíčky v České republice.
text:samohýl Exclusive
  • 21. 11. 2017, 10:09

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie