Zobrazit přihlášovací formulář

Adidas Crazy Light Boost, vel. 40/41

Administrace

Adidas Crazy Light Boost, vel. 40/41

320 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 120 Kč
Parádně propracované a pohodlné sportovní boty vhodné na basket, ale i normální nošení. Krásná barevná kombinace - černá s neon oranžovou a bílou. Basketbalové boty jsou lehké, výbušné a stvořeny pro max. rychlost hry na kurtech s tvrdým povrchem. Jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Adidas Crazy Light Boost, vel. 40/41

320 Kč
  • Popis zboží
Parádně propracované a pohodlné sportovní boty vhodné na basket, ale i normální nošení. Krásná barevná kombinace - černá s neon oranžovou a bílou.
Basketbalové boty jsou lehké, výbušné a stvořeny pro max. rychlost hry na kurtech s tvrdým povrchem. Jsou dělány bezešvou technologií pro větší komfort. Největší předností těchto bot je technologie Boost™. Díky ní jsou boty skvěle odpružené a dodávají pohybu větší dynamiku. Svršek je díky technologii SPRINTWEB lehký a prodyšný, ale zároveň odolný proti poškození. Nová konstrukce podešve SPRINTFRAME zaručuje lehkost a zároveň vynikající stabilitu a oporu nohy při prudké změně směru nebo při dynamickém výskoku. Bota má také 3D tvarovanou patu, která pomáhá zvyšovat stabilitu v oblasti paty. Výhodou je i nebarvící gumová podrážka s větším trakční vzorem pro maximální přilnavost k povrchu.
Boost™ - speciální pěna v mezipodešvi, která tlumí nárazy a zároveň dodává dynamiku výskoku, má nejlepší energetickou návratnost v kategorii pěnového odpružení.
SPRINTWEB je syntetická konstrukce svršku obuvi, která je odolná a zaroveň velmi lehká. Zajišťuje max. odvětrávání nohy v průběhu celého sportovního výkonu.
Sprint frame je nová ultralehká konstrukce podešve. Nízká hmotnost zvyšuje rychlost, ale zároveň zůstala zachována stabilita.
Kupované nové, běžné známky nošení, na pravé botě z vnitřní strany u horní dírky prodřená svrchní látka, u levé jen nepatrně (viz. foto), u pravé boty 2 boční bílé pruhy trošku ušpiněné a vpředu 2 mm odchlípnutí špičky - vše pouze kosmetické vadičky, ale uvádím pro pořádek, zohledněno v ceně, jinak stále V SUPER STAVU, bez funkčních vad, podrážka nesešmatlaná, uvnitř neprodřené, určitě ještě na velkou službu i parádu. Vysoká pořizovací cena, přes 3 tis. Kč.
  • Značka

    ADIDAS

  • Velikost

    41

  • Rozměry

    vel. uvedena EUR 40 2/3 , UK 7 , US 7 1/2 , měřená délka vnitřní stélky max. 25,5 cm

  • 15. 3. 2020, 8:28

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sandálky MUSTANG s koženou stélkou
N.O.V.É. DVA páry podkolenek, vel. 27/30
N.O.V.Á. Naducaná vesta, vel. 176/182
N.O.V.Á. Košile
N.O.V.Á. Košile
Nádherné zdobené riflíky, vel. 158/164
Lehké plátěné kalhoty, vel. 36/38
N.O.V.Ý. Pletený top
Dámské funkční tričko

Kategorie