Zobrazit přihlášovací formulář

Dorjan Danny Sport

Administrace

Dorjan Danny Sport

3 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám dvojkombinaci kočárku Dorjan Danny Sport po jednom dítěti. Kupovaný v r. 2015. Barva oranžovo-černá pro holku i kluka. Prodává se hluboká korba, sporťák, taška na kočárek, nánožník na hlubokou korbu a sporťák, není plášťenka, tu nám ukradli v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dorjan Danny Sport

3 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám dvojkombinaci kočárku Dorjan Danny Sport po jednom dítěti. Kupovaný v r. 2015. Barva oranžovo-černá pro holku i kluka. Prodává se hluboká korba, sporťák, taška na kočárek, nánožník na hlubokou korbu a sporťák, není plášťenka, tu nám ukradli v kočárkárně, ale dá se dokoupit, sedí na něj jakákoliv universální.

Kočárek má běžné vady užívání (škrábance na kolech a konstrukci, jak se to skládalo do auta) a na nánožníku hluboké korby chybí polovina patentku, ale je tam ještě druhý, takže se v pohodě zapne.

Prostorná hluboká korba, prostorný koš na nákupy, brzdy v pořádku, přední kola otočná o 360° (super do dopravního prostředku bus, šalina) s možností aretace, výškově nastavitelná rukojeť, polohovatelná opěrka zad a nohou ve sportovní nástavbě, nastavitelná opěrka zad v hluboké korbě, nafukovací kola. 99% látkových součástí jde oddělat a vyprat. Před prodejem jsem vše sundala a vyprala a je nachystáno pro další dítko. Byla jsem maximálně spokojena.
Více fotek na email. Osobní odběr.
  • 17. 3. 2019, 22:49

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bunda crivit vel. 146-152
Stříbrné legíny HaM s visačkou
Modrá tylová sukně. vel 134/140
Šedá mikina s hvězdičkami
Šaty Peppa Pig
128
peppa pig

Šaty Peppa Pig

Inline, kolečkové brusle crivit 29-33
Šedé boty vel. 34
Mikina crivit vel 146/152
Sametová sukně točivá HaM
Růžová sukýnka Dopodopo
Manžestrové zimní kalhoty
Modrá mikina H&M

Kategorie