Zobrazit přihlášovací formulář

Pánská lyžařská bunda Hannah Merlin L,XL modrá

Administrace

Pánská lyžařská bunda Hannah Merlin L,XL modrá

3 599 Kč 5 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Zateplená membránová pánská bunda Hannah Merlin je vhodná pro lyžaře, kteří si oblíbili strečové materiály. Díky zateplení Duratherm z polyuretanového rouna obstojí i v náročných zimních podmínkách, aniž byste si připadali jako sněhulák. Tajemství úspěchu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánská lyžařská bunda Hannah Merlin L,XL modrá

3 599 Kč
  • Popis zboží
Zateplená membránová pánská bunda Hannah Merlin je vhodná pro lyžaře, kteří si oblíbili strečové materiály. Díky zateplení Duratherm z polyuretanového rouna obstojí i v náročných zimních podmínkách, aniž byste si připadali jako sněhulák. Tajemství úspěchu této klasické membránové bundy nehledejte jen v použitých materiálech. Důležitý je i moderní střih s technickými prvky a řadou vychytávek, včetně čtyř prostorných kapes, kapsičky pro skipas i vnitřní kapsi na brýle.

Kapuce se skrytou regulací I Hlavní zip YKK chráněný pruhem látky I Anatomicky tvarované rukávy se stahováním I Sněhový límec v pase I Odvětrání v podpaží I Podlepené švy.
Bundu jsme opatřili kvalitní mikroporézní membránou Resstex 8000 s vyváženým poměrem mezi prodyšností a voděodolností. To znamená, že bunda zvenku odolá mokrému sněhu a uvnitř se nebudete topit v potu, protože membrána Resstex dokáže teplo z povrchu těla odvést ven dříve, než se vysráží na vodu. O vaši tepelnou pohodu se i v chladnějším počasí postará také značková termoizolační výplň Duratherm, takže chlad nejspíš nebude důvod, který by vás v této bundě vyhnal ze sjezdovky do vyhřáté chaty. Hannah Merlin je zkrátka bunda, se kterou máte jakoukoli situaci doslova v kapse.

Vnitřní materiál: 100% polyamide, 100% polyester
Vnější materiál : 94% polyester +6 % elastan
Membrána: Dura Therm,RESTEX,RESTEX 8000,Stretch 4W
  • Značka

    HANNAH

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    vel L: délka70/77, obvod hrud.60 ,pas 56, rukáv od krku 84 vel.XL: délka76/83, obvod hrud.64, pas 61 rukáv od krku 88

  • 29. 1. 2020, 20:27

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Kategorie