Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka RÖMER KidFix Stone Grey 15 - 36 kg

Administrace

Autosedačka RÖMER KidFix Stone Grey 15 - 36 kg

2 050 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Vítěz testu ve své kategorii, KIDFIX je bezpečná a komfortní sedačka pro starší děti. Mimořádnou ochranu nabízí unikátní systém ISOFIT, který ukotvuje sedačku přímo k vozidlu prostřednictvím standartního systému ISOFIX, přičemž je dítě zabezpečeno v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka RÖMER KidFix Stone Grey 15 - 36 kg

2 050 Kč
  • Popis zboží
Vítěz testu ve své kategorii, KIDFIX je bezpečná a komfortní sedačka pro starší děti. Mimořádnou ochranu nabízí unikátní systém ISOFIT, který ukotvuje sedačku přímo k vozidlu prostřednictvím standartního systému ISOFIX, přičemž je dítě zabezpečeno v sedačce 3bodovým bezpečnostním pásem. Ve své kategorii tato sedačka vyniká kombinací systému pohlcování energie a technologie ISOFIX. V případě působení nadměrné síly se sedačka kontrolovaně a rovnoměrně posune dopředu, čímž se sníží tlak vyvíjený na dítě.

Je-li sedačka zajištěna systémem ISOFIX, může se naklápět pro komfortnější cestování. Sedačka KIDFIX může být instalována také bez systému ISOFIX s použitím 3bodového bezpečnostního pásu ve vozidle. Ramena západky integrovaná do sedačky RÖMER KIDFIX se spojují s upevňovacími body ISOFIX ve vozidle. Poté se dítě připoutá 3bodovým bezpečnostním pásem vozidla do dětské sedačky. Přednost tohoto dvojitého zajištění: Dítě se při bočním nárazu dostane rychleji do kontaktu s tlumicí zónou dětské sedačky a díky tomu je méně zatěžováno. Nebezpečnému vyklouznutí pánevního pásu směrem nahoru („submarining“) při čelním nárazu zamezuje speciální konstrukční řešení, které dovoluje sedáku, aby se kontrolovaně pohyboval s dítětem.

Dodatečné upevnění k ukotvení ISOFIX
Opěrka hlavy s
Optimální ochrana při bočním nárazu
11 polohami nastavení výšky
Opěradlo se plynule přizpůsobí sklonu opěradla automobilového sedadla
Klidová poloha, snadno nastavitelná pomocí páky v štěrbině sedáku
Perfektní průběh pásu pro lepší bezpečnost
Snímatelný a prací potah
Montáž v autě s 3 bodovým pásem
Montáž v automobilu s 3 bodovým pásem + dodatečné upevnění k ukotvení ISOFIX
Váha 7 kg
  • 19. 2. 2019, 19:28

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie