Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Zavinovací plážové pareo šaty, oranžové @@@

Administrace

@@@ Zavinovací plážové pareo šaty, oranžové @@@

95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Barva oranžová. Magic Wrap Beach Dress. Vyrážíte na dovolenou ? Ať už někam k moři či k jezeru, neměly byste doma zapomenout stylový módní doplněk, který budete nosit na pláž přes plavky. A nemyslíme tím zrovna vaší oblíbenou a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Zavinovací plážové pareo šaty, oranžové @@@

95 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Barva oranžová. Magic Wrap Beach Dress.

Vyrážíte na dovolenou ? Ať už někam k moři či k jezeru, neměly byste doma zapomenout stylový módní doplněk, který budete nosit na pláž přes plavky. A nemyslíme tím zrovna vaší oblíbenou a neforemnou osušku. Vyzkoušejte něco mnohem více sexy a ženského ! Pořiďte si plážové zavinovací šaty, které jsou slušivé a vy se v nich budete cítit jako řecká bohyně. Šaty mají zavinovací výstřih a krátkou sukýnku, která vás krásně obepne. Jsou tak speciálně navrženy, že naprosto dokonale zakrývají nedostatky a naopak křivky dokáží pozvednout. Mají univerzální velikost a přizpůsobí se každé postavě. Doporučujeme nosit šaty jako přehoz přes plavky. Ale pokud budete chtít, můžete je vzít klidně i do města.

Rozměry cca : velikost univerzální : měřeno v roztaženém stavu 140 cm šířka mezi ramínky a 55 cm délka. Materiál: 95% polyester, 5% spandex. Baleno v krabici.
  • 27. 1. 2020, 21:55

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Kategorie