Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Mluvící ovládač na ženy, ovládej svoji ženu@@@

Administrace

@@@Mluvící ovládač na ženy, ovládej svoji ženu@@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Nejoblíbenější dárek všech mužů, který dává i hlasové povely v češtině. Skvělý dárek pro každého kamaráda pod pantoflem, nebo toho, který se chystá do chomoutu. Obsahuje všechny příkazy, které jsou potřebné k udržení partnerské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Mluvící ovládač na ženy, ovládej svoji ženu@@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Nejoblíbenější dárek všech mužů, který dává i hlasové povely v češtině. Skvělý dárek pro každého kamaráda pod pantoflem, nebo toho, který se chystá do chomoutu. Obsahuje všechny příkazy, které jsou potřebné k udržení partnerské spokojenosti. Tedy alespoň té manželovy. Upozornění : není kompatibilní se všemi ženami a uživatel tak může při pokusu ovládat model nevybavený modulem „Smysl pro humor“ přijít k úrazu. Materiál plast. Rozměry ovládače : 17,5 cm x 5,5 cm x 3 cm. Barva ovládače je černá. Napájení na 2 x AA baterie (nejsou součástí balení). Baleno v krabici.

Ovladač s 33 nahrávkami hlasových povelů. Na ovladači nesmí chybět základní tlačítko : přines pivo, nebo : běž k mamince, ale najdou se tam také hezké a milé věty jako : miluji tě i dnes vypadáš hezky atd.
  • 3. 12. 2018, 23:37

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie