Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Friends 41312 Sportovní centrum v městečku

Administrace

LEGO Friends 41312 Sportovní centrum v městečku

650 Kč 1 250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
LEGO Friends 41312 Sportovní centrum v městečku Heartlake Mis s Robertem se dnes vydali do sportovního centra, aby s dali pořádně do těla. Mia začíná u boxovacího pytle, zatímco Robert zamířil do posilovny. Mia se pak protáhne na gymnastických kruzích…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Friends 41312 Sportovní centrum v městečku

650 Kč
  • Popis zboží
LEGO Friends 41312 Sportovní centrum v městečku Heartlake

Mis s Robertem se dnes vydali do sportovního centra, aby s dali pořádně do těla. Mia začíná u boxovacího pytle, zatímco Robert zamířil do posilovny. Mia se pak protáhne na gymnastických kruzích a Robert si zahraje fotbal. Doprovoďte je na jednotlivá stanoviště a vyzkoušejte si to také. Odměnou vám bude osvěžující nápoj v ovocném baru.

Zavítejte do moderního sportovního centra v městečku Heartlake! Stavebnice LEGO Friends jsou určeny pro všechny malé slečny, které rády se svými kamarády zažívají různá dobrodružství a nebo události běžného dne stejně jako dospělí. V městečku Heartlake žije pětice nerozlučných kamarádek, která zažívá ty nejrůznější příhody. Společně s nimi mohou malé stavitelky do přírody, do školy, za sportem i za kulturou a vždy zažijí spoustu dobrodružství i přátelské pohody. Stavebnice LEGO rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.
  • 9. 12. 2018, 21:03

  • Zobrazení

    162

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO Ninjago 71740 Jayův elektrorobot
LEGO Friends 41428 Plážový domek
LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown

Kategorie