Zobrazit přihlášovací formulář

LPS Lexibook stolní projektor - Littlest Pet Shop

Administrace

LPS Lexibook stolní projektor - Littlest Pet Shop

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Lexibook stolní - Littlest Pet Shop Stolní kreslící projektor s magnetickou deskou pomůže Vašemu dítěti nejenom v rozvoji výtvarných dovedností, ale i se základy psaní i počítání. Projektor se připevní na magnetickou desku, na kterou si dítě poté může…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LPS Lexibook stolní projektor - Littlest Pet Shop

600 Kč
  • Popis zboží
Lexibook stolní - Littlest Pet Shop
Stolní kreslící projektor s magnetickou deskou pomůže Vašemu dítěti nejenom v rozvoji výtvarných dovedností, ale i se základy psaní i počítání. Projektor se připevní na magnetickou desku, na kterou si dítě poté může kreslit nebo pomocí přiložených písmenek skládat slova. V balení najdete 6 koleček s téměř 90 obrázky, výtvarné potřeby, 11 číslic a 26 písmenek. Magnetická deska obsahuje i praktický šuplík, do kterého si můžete všechno příslušenství uložit. Díky designu oblíbených zvířátek z edice Littlest Pet Shop potěší tento projektor každého malého malíře.

Kreslící projektor Lexibook naučí Vaši ratolest kreslit i vymalovávat, starší děti si na něm zábavnou formou procvičí i psaní. Vnese do rozvíjení výtvarných schopností dětí zcela nový rozměr. Do projektoru stačí pouze vložit kolečko s obrázky a požadovaný obraz se promítne na papír či na zeď. Dítě pak obrázek buď vymaluje, nebo se podle něj učí kreslit. Projektor funguje ve dne i v noci a nabízí možnost zaostření obrázků. Je vhodný pro děti od 4 let.
Kupovaný nový loňské vánoce, stále jako nový, v originál krabici, vhodné jako dárek. Je kompletní, jen chybí fixy. PC 1499 kč.
  • 11. 11. 2019, 16:14

  • Zobrazení

    325

  • Oblíbené

    1

Kategorie