Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka TARIO, Teutonia 0-13kg + báze do auta

Administrace

Autosedačka TARIO, Teutonia 0-13kg + báze do auta

2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Používaná šedá autosedačka Teutonia s bází do auta. Kupovaná nová, velice zachovalá. Součástí je i novorozenecká vložka. Má drobné kosmetické vady na plastových částech, ale z hlediska funkčnosti je naprosto v pořádku (potah je naprosto nepoškozen,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka TARIO, Teutonia 0-13kg + báze do auta

2 000 Kč
  • Popis zboží
Používaná šedá autosedačka Teutonia s bází do auta. Kupovaná nová, velice zachovalá. Součástí je i novorozenecká vložka.
Má drobné kosmetické vady na plastových částech, ale z hlediska funkčnosti je naprosto v pořádku (potah je naprosto nepoškozen, čerstvě vypraný)
Jedná se o jednu z nejprostornějších autosedaček na trhu, vynikající ochrana proti bočnímu nárazu, pětibodové pásy s měkkým polstrováním, volitelná délka popruhů. Polohovatelné, bytelné držadlo autosedačky. Odpovídá evropské normě ECE R 44-04. Skládací sluneční pohyblivá stříška s UV ochranou (UV 50+). V přední části stříšky průhledné stínítko. Ve středu stříšky je síťované okénko čtvercového tvaru pro lepší cirkulaci vzduchu. Okénko lze zazipovat.
S bází je autosedačka v autě jednoduše a bezpečně upevněná. Velmi jednoduchá manipulace při vyndávání a zandávání. Plastová báze má nastavitelnou nohu.

Samozřejmě nebouraná a nekuřácká.

Osobní odběr Praha - Pitkovice nebo poštou dle tarifu ČP
  • 20. 6. 2018, 22:03

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie