Zobrazit přihlášovací formulář

Krásný programovatelný robot

Administrace

Krásný programovatelný robot

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Nabízím nového, jen rozbaleného a sestaveného, ale pak zase složeného robůtka. Kupovaného našemu synovi nově v obchodě, ale nezaujal ho, tak posíláme dál. Vhodné i jako dárek, jen pytlíčky jsou otevřené, ale snažila jsem se je zalepit...Jinak jako nový v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásný programovatelný robot

599 Kč
  • Popis zboží
Nabízím nového, jen rozbaleného a sestaveného, ale pak zase složeného robůtka. Kupovaného našemu synovi nově v obchodě, ale nezaujal ho, tak posíláme dál. Vhodné i jako dárek, jen pytlíčky jsou otevřené, ale snažila jsem se je zalepit...Jinak jako nový v pořádku.

Popis výrobce :

Clementoni Robot

Vědecká sada, která vás seznámí se základy robotiky, a z které si můžete postavit vlastního robota.

Svého robota budete moci programovat a vyzývat kamarády k napínavým hrám a soutěžím. Robot může sloužit také jako detektor kovů nebo ho můžete využít k různým zábavným činnostem. Díky vyměnitelným pažím ho můžete přestavovat podle vlastních představ.

Sada obsahuje: hlavu, hledí (oči), krk, paže, kola a kolečko, magnet, klešťové ručičky, držák fixu, přihrádku na baterie s krytem, paže s detektorem kovů, LED diody, plošný spoj, elektromotorky, tělo, gumičky (pneumatiky), cílovou bránu a ilustrovaný návod.

Vhodné pro děti od 8 let.

Materiál: kov, plast
Výška robota po sestavení: 13 cm

Původní cena: 890,-Kč
  • 4. 4. 2019, 17:00

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie