Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské saně - boby KHW Crazy bob - modrý

Administrace

Dětské saně - boby KHW Crazy bob - modrý

790 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Sportovní sáňky z dvoustěnného nejkvalitnějšího plastu s maximálně ergonomicky tvarovanou přední i zadní partií. Ladný zakulacený tvar bez rohů a hran slouží k maximální bezpečnosti. Ocelové pásky na lyžinách přinášejí vynikající skluzové vlastnosti a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské saně - boby KHW Crazy bob - modrý

790 Kč
  • Popis zboží
Sportovní sáňky z dvoustěnného nejkvalitnějšího plastu s maximálně ergonomicky tvarovanou přední i zadní partií. Ladný zakulacený tvar bez rohů a hran slouží k maximální bezpečnosti. Ocelové pásky na lyžinách přinášejí vynikající skluzové vlastnosti a požitek z jízdy. Rozkročený podvozek zajistí mimořádnou stabilitu ve všech jízdních režimech. Crazy Bob je určen hlavně pro jednoho jezdce, ale vejdou se na něj za sebe i dvě malé děti.

Crazy Bob umožňuje i dodatečnou montáž sedáku Allround Seat a tak i jízdu pro nejmenší děti, které jsou bezpečně usazeny v sedáku.

Dále lze Crazy Bob dovybavit protiskluzovými špunty, které zajišťují vyšší bezpečnost sezení. Model Crazy Bob je přizpůsoben pro montáž sedáku Allround Seat pro malé děti. Sedák lze kdykoli lehce opět sejmout a sáňky používat samostatně - prodává se samostatně.

Pro Crazy Bob je připravena sada protiskluzových špuntů (lze zakoupit samostatně). Jedná se o pryžové zátky pro otvory v sedáku sání, které mají výrazně protiskluzový charakter a zvyšují tak bezpečnost sezení na sáňkách. Rovněž však tepelně izolují a zabraňují chladu od sedáku.

Crazy Bob, to jsou malé sáňky, primárně určené pro sáňkování jedné osoby. Vejdou se na něj za sebe však i dvě malé děti.

Vyrobeno v Německu.

Parametry produktu: délka: 75 cm šířka: 44 cm výška: 27 cm nosnost: 75 kg hmotnost: 2,7 kg
  • 24. 1. 2019, 22:16

  • Zobrazení

    57

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

VIVA sport Baseballová rukavice
Freeride lyže Salomon
Badmintonový set - rakety
Koloběžka - Scooter AXION

Kategorie