Zobrazit přihlášovací formulář

BATOH NA KOLEČKÁCH KLASA PARADISE

Administrace

BATOH NA KOLEČKÁCH KLASA PARADISE

2 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
+++NA OBJEDNÁNÍ, K ODESLÁNÍ DO 2-3 DNŮ PO PŘIPSÁNÍ PLATBY!+++POŠTOVNÉ ZDARMA + PENÁL DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU ZDARMA+++ Batoh na kolečkách KLASA s teleskopicky výsuvnou tyčí má tři hlavní komory. V přední menší komoře je bohatě členěný organizér našitý na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BATOH NA KOLEČKÁCH KLASA PARADISE

2 490 Kč
Pokud jste nenašli co jste hledali neváhejte mě kontaktovat.Objednávám značky FARE,DEMAR,EMIPO,WALKER...ŠPERKY,SVÍČKY,DÁRKOVÉ ZBOŽÍ,HRAČKY...OD 17.12.2023 SE PŘESOUVÁM POSTUPNĚ NA E-SHOP A FACEBOOK - OBCHŮDEK U MÁJUŠKY :)
  • Popis zboží
+++NA OBJEDNÁNÍ, K ODESLÁNÍ DO 2-3 DNŮ PO PŘIPSÁNÍ PLATBY!+++POŠTOVNÉ ZDARMA + PENÁL DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU ZDARMA+++

Batoh na kolečkách KLASA s teleskopicky výsuvnou tyčí má tři hlavní komory. V přední menší komoře je bohatě členěný organizér našitý na vnitřní zdvojené lemované kapse. Organizér tvoří otevřená kapsička, další kapsička na zip a místo na psací potřeby. Přední kapsa batohu je volně dostupná, bez žádného vnitřního členění. Zadní komora má otevřenou pohyblivou přepážku uzavíranou na suchý zip. Komora se uzavírá dvěma zipy s oky na visací zámek. Batoh má dvě síťované volně přístupná boční kapsy v horním okraji se všitou gumou. Batoh je vybaven silně vyztuženými zády. Pod krycím dílem, který je uzavíratelný zip, se nacházejí nosné řemeny a zádové polstrování. Rozepnutý krycí díl slouží k překrytí znečištěných koleček v případě, že by se nositel rozhodl nést batoh na zádech. Krycí díl se upevní textilním pásem se suchým zipem provlečením přes plastové madlo, které se nachází na vnějším dně batohu.

UPOZORNĚNÍ: Při chůzi po schodech nebo přes obrubníky je nutné batoh nést v ruce!
  • Značka

    EXPLORE

  • Rozměry

    Rozměry (š x h x v) 34x23x48 cm Hmotnost 2,050 kg Materiál PES 600D PU Záruka 2 roky Nosnost 10 Kg Objem 30 l

  • 6. 5. 2018, 23:11

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

3951406 NO.VÉ BAČKORY FARE
NO.VÉ Fare 4114401 bačkory

Kategorie