Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Magnetický pás proti bolesti zad + bonus @@@

Administrace

@@@ Magnetický pás proti bolesti zad + bonus @@@

175 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Mama Tech Power Magnetic Sport. Trápí vás bolesti zad a kříží ? Magnetický pás na kříže, vám poskytne úlevu od bolesti a zmírní tlak v této oblasti. Magnetický pás obsahuje 16 strategicky rozmístěných magnetů zaměřených na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Magnetický pás proti bolesti zad + bonus @@@

175 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Mama Tech Power Magnetic Sport.

Trápí vás bolesti zad a kříží ? Magnetický pás na kříže, vám poskytne úlevu od bolesti a zmírní tlak v této oblasti. Magnetický pás obsahuje 16 strategicky rozmístěných magnetů zaměřených na křížovou oblast a páteř. S magnetickým pásem na kříže zmírníte, nebo se zbavíte bolesti zad, která vás trápí při chůzi, sportu a práci. Proč byste jste si měli zakoupit magnetický pás na kříže ? Zmírňuje bolesti v oblasti kříže. Zlepšuje cirkulaci krve. Univerzální velikost, přizpůsobitelný každé postavě, stažení pomocí suchého zipu. 16 strategicky rozmístěných magnetů. Pás je celoobšitý. Vhodný pro ženy i muže. Barva černá. Rozměr pásu : šíře 12,5 cm a celková délka 132 cm. Materiál : polyester a bavlna.

Bonus k zakoupenému magnetickému pásu : dva kusy stahovacích pásků bez magnetů v barvě černobílé k použití pod kolena a jeden stahovací pásek bez magnetů v barvě černé k použití na zápěstí. Všechny tři pásky jsou v univerzální velikost, stažení suchým zipem. Vše baleno v krabici.
  • 10. 9. 2020, 22:40

  • Zobrazení

    160

  • Oblíbené

    0

Kategorie