Zobrazit přihlášovací formulář

CHUMELENÍ dětská Vánoční knížka NOVÁ 88stran

Administrace

CHUMELENÍ dětská Vánoční knížka NOVÁ 88stran

109 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Půvabné předvánoční a vánoční příběhy z dílny autora oblíbených Příběhů včelích medvídků o medvídcích, myšáčcích, králíčcích, ježečcích, ale i bubácích a andělíčcích jsou zasazeny do zasněžené české krajiny, ze které dýchá sváteční pohoda a za okny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CHUMELENÍ dětská Vánoční knížka NOVÁ 88stran

109 Kč
  • Popis zboží
Půvabné předvánoční a vánoční příběhy z dílny autora oblíbených Příběhů včelích medvídků o medvídcích, myšáčcích, králíčcích, ježečcích, ale i bubácích a andělíčcích jsou zasazeny do zasněžené české krajiny, ze které dýchá sváteční pohoda a za okny chaloupek mrzne, až praští. Zvířecí děti se ale těší na Vánoce docela stejně jako ty lidské - kočička netrpělivě vyhlíží listonoše s vánočním přáním, malý křeček se tolik těší na dárky, až z toho poprvé promluví, myšáček dostane polštářek plný vánočních snů a jezeveček špicuje uši, jestli uslyší cinkání zvonečku.
Knížka je rozčleněna do čtyř oddílů - Vánoce jsou na cestě, Vánoce klepou na dveře, Vánoce jsou tady a Vánoce jsou za dveřmi. Ilustracemi ji doprovodil sám autor a v předvánočním čase potěší děti, které už dokáží samy číst, i rodiče a prarodiče, kteří z ní budou těm menším předčítat.
Knižní klub, 88 stran,
Kniha je NOVÁ vhodná jako dárek
24,5 x 19 cm pevné desky, krásné ilustarce PC 199,-
  • 23. 11. 2018, 8:45

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Cipískova Loupežnická knížka
Kniha Trochu jiný parfém 295 stran
Feng - šuej kniha od Lillian Too 159 stran

Kategorie