Zobrazit přihlášovací formulář

ČERNÝ ITALSKÝ PROŠÍVANÝ KABÁT, JAKO NOVÝ, L-XL

Administrace

ČERNÝ ITALSKÝ PROŠÍVANÝ KABÁT, JAKO NOVÝ, L-XL

340 Kč 790 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Černý italský prošívaný kabát – dlouhá kabátová bunda, velikost je označená jako 48, ale je menší. Napsáno na štítku Made in Italy. Má 2 kapsy. Je na běžnou zimu, i když není silně vatovaný, ale vycpávku mezi dvěma látkami má. Celý je neostře prošívaný.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČERNÝ ITALSKÝ PROŠÍVANÝ KABÁT, JAKO NOVÝ, L-XL

340 Kč
Koupit
Černý italský prošívaný kabát – dlouhá kabátová bunda, velikost je označená jako 48, ale je menší. Napsáno na štítku Made in Italy. Má 2 kapsy. Je na běžnou zimu, i když není silně vatovaný, ale vycpávku mezi dvěma látkami má. Celý je neostře prošívaný. Je velmi elegantní, a daleko má víc do kabátu než do bundy. Příbuzná má ten stejný, nosila ho celou zimu, ale do mrazů neví, protože nosí kožich, ne kvůli kabátu, ale aby nový kožich jen neležel. Možná do velkých mrazů není bez pořádného podvlečení, pokud je prostor. Vnější míry: přes prsa je obvod 116 cm, v pase je obvod 108 cm, v místech boků je obvod 124 cm. Délka je 120 cm.
Je jako nový, jen cca dvakrát použitý na začátku minulé zimy, a to jsem musela mít pod ním jen velmi tenkou halenku, a ještě byl strašně na mě natažený, tak jsem ho hned odložila, ale nezhubla jsem do něj, naopak jsem přibrala a nyní již vůbec nedopnu. Již při koupi velikost 48 naprosto neodpovídala. Opraný.
Dobrá rada pro zájemkyně:
I když to není ten tlustý péřák, jednou vatovaný je – a tak když má přes prsa obvod 116 cm, tak to vyžaduje podle mě větší odečet na skutečnou míru, doporučuji obvod prsou tak do 105 cm, boků tak do 112 cm. A to jen asi s normální halenkou, ne něčím tlustým pod ním. Ale myslím, že nejlepší bude, když si každý poměří svůj starý kabát, pečlivě, když leží na rovné ploše, síla tohoto je prošívaný střední, nebo jako tlustý vlněný – kvůli odpočtu cm od obvodů. Takový ten polštářkovitý naducaný péřák to není, takže odečet na materiál zase nemusí být extrémní, víceméně jako u každého kabátu s podšívkou.
Kabát měl vyšší PC, přes 3500 Kč, protože je jednak italský a také to není ten krátký, co mrznou kolena, ty krátké obvykle 97 cm délka se prodávají odost levněji, jakmile má být dlouhý do půli lýte
  • 21. 4. 2024, 23:48

  • Zobrazení

    602

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nový korzet, béžový, XS + S

Kategorie