Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Creator Banka z kostek 10251

Administrace

Lego Creator Banka z kostek 10251

4 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Ulož si peníze do bezpečí vysoce uznávané banky z kostek, která obsahuje spoustu úžasných detailů a skrytých překvapení. Snadno snímatelné části budovy umožňují přístup k detailnímu interiéru, který obsahuje banku se vstupní halou, dlážděnou podlahu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Creator Banka z kostek 10251

4 999 Kč
  • Popis zboží
Ulož si peníze do bezpečí vysoce uznávané banky z kostek, která obsahuje spoustu úžasných detailů a skrytých překvapení. Snadno snímatelné části budovy umožňují přístup k detailnímu interiéru, který obsahuje banku se vstupní halou, dlážděnou podlahu, klenutá okna, zdobený lustr, uzamknutelný trezor a přepážku pro zákazníky s bezpečnostním sklem; prádelnu s malovaným oknem, dlážděnou podlahu a 4 pračky na praní; navíc 2 kanceláře ve druhém patře s mnoha detailními kusy nábytku, funkcemi a doplňky. Exteriér budovy obsahuje detailní chodník a propracovanou fasádu s uměleckými díly a sochami, ozdobný vikýř, velká klenutá okna, centrální balkón, hodiny a přístupnou střešní terasu, nad kterou je velké střešní okno. Získej a postav celé město se sérií LEGO® Creator Expert Modulárních budov 10243 Pařížskou restaurací a 10246 Kanceláří detektiva. Obsahuje 5 minifigurek: manažera banky, sekretářku, zaměstnance u bankovní přepážky, maminku a dítě.

Obsahuje 5 minifigurek: manažera banky, sekretářku, zaměstnance u bankovní přepážky, maminku a dítě.
Banka z kostek obsahuje budovu banky, kancelář sekretářky, kancelář manažera banky, prádelnu a detailní fasádu a chodník.
Banka obsahuje vstupní halu s širokým klenutým vstupem, trojúhelníkové dlaždičky na podlaze, zdobený lustr, střešní okno v barvě oxidované mědi, přepážku pro klienty se skrytými poplašnými tlačítky a bezpečnostním sklem, a bankovní trezor s bezpečnostními úložnými skříňkami a velkými kruhovými dveřmi.
Prádelna obsahuje malované okno, dlážděnou podlahu a 4 pračky.
Kancelář sekretářky obsahuje nástěnné hodiny, stůl, psací stroj, skříňku s otevíracími šuplíky, hasičský stroj a stroj na kávu.
Kancelář manažera banky obsahuje velký pracovní stůl s bankéřovou lampou a razítkem, koženě vypadající židli
  • 7. 2. 2019, 21:47

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie